Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
arcszesz #84626 üzenetére
számolgattam, igaz van másik gépem is, de sok idő, mire ha valami kihullik pótlom, az idő pénz, aztán ott van a copófaktor', hogy nem feltétlen azt kapom amit szeretnék és megint csak ment vele az idő...eladogathatnám a többi alkatrészt most, aztán ha szükségem van valamire vakarhatnám a fejemet mekkora állat voltam
én ezt a gépet szeretem, jó vele dolgozni, így most kapott egy elég hatékony NBD supportot részemről
ha véletlen megunnám akkor meg van két komplett gépem egy rakat pótalkatrésszel, nem sokáig kellene árulgatnom, de még így is bőven 100k-s tescos gép ára alatt vagyok, ami hát na...
metal01 ha írok pm-et nem fogsz gondolkodni
ma terveztem eljutok az akkukig
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vallás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest