Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez már szubjektív. Nekem a billzet x220-on bejön, a kis pilács tökéletesen bevilágítja. USB3 nem érint mert i7 verzió és van Egy generációval újabb, cpu kevesebbet eszik. Igp szinten kb oly mindegy, előzőhöz képest gyorsabb de érdemi játékhoz kevés. Aki filmezik htpc szinten annak jól jön hogy az előző hibáit javították. 75-ért ha nem fake hirdetés vicc az a gép is az biztos.
Tikakukac Kipróbálom ha előttem lesz pár nap múlva. Eddig neteztem vele, filmet néztem, nem láttam semmi gondot. Itt az ára a lényeg, 70-ért vicc SSD-vel és kb a legfullosabb konfigban. 63-ért meg HDD-vel még nagyobb vicc
TN paneles nincs 50 alatt, nincs miről beszélni. Bármelyik 12,5" TN-re 10 kört ver ha van ghost effekt akkor is. Gyanítom ezek kifogynak a nagykerből aztán volt nincs egy darabig megint x220 ilyen áron/konfiggal.jss 2,2Ghz-es cpu-t 1080p már meg tud fektetni, bitráta függő.
dying_star Az intel ott még nem tudott dxva-t, az nvs140-en meg nem jól működött. Ennél marad a core-avc, az amennyire tudja kiaknázza a cpu-vga párost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TN paneles nincs 50 alatt, nincs miről beszélni. Bármelyik 12,5" TN-re 10 kört ver ha van ghost effekt akkor is. Gyanítom ezek kifogynak a nagykerből aztán volt nincs egy darabig megint x220 ilyen áron/konfiggal.