- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
katalin888 #68999 üzenetére
Kb. fél évet használt (még szinte két és fél év garancia van rá, és amikor megy a procihűtő, új szag árad ki a hűtőnyíláson) laptopot vettem az eredeti ár töredékéért. Szerintem mindenképpen megéri megfontolni a használt termékek beszerzését is.
DE
Nem tudom, régen milyenek voltak a T szériás Thinkpadek, mekkora minőségbeli ugrás volt R és T sorozat között, viszont ez a T430 pár szempontból sajnos elmarad az R61-től. Jelenleg talán leginkább a furcsa billentyűzetkiosztűs zavar, mondjuk ezt majd megszokom előbb-utóbb, viszont a processzorhűtő minden fordulatszámon határozottan hangosabb, mint az előző Thinkpademen volt. Ott T7100 hűtése volt a feladat, míg itt egy i5-3320m által termelt hőt kell laptopházon kívülre tessékelni. TDP ugyanaz, max. a felület jóval kisebb, de talán megoldható lett volna, hogy ugyanolyan halkan végezze a dolgát a ventilátor, viszont sajnos már kis fordulaton (tpfc 1-es fokozat) is hangosabb, mint az R61-ben TPFanControl 7-es fokozatában. Amúgy villámgyors a gép, jobbak a hangszórók, könnyebb, szóval számos szempontból komoly előrelépés, tehát egyáltalán nem vagyok elégedetlen, csak hát ez a hangos ventilátor zavar be kicsit.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Hogyha nem ragaszkodsz az új laptophoz, hanem megfelel egy jó állapotú használt laptop garanciával, akor nézz körül a laptopsystem.hu-n ott jó áron találsz business class laptopokat, amik kétségtelenül kenterbe verik minőségben mind az ideapadeket, mind pedig az E és S szériás thinkpad edge-eket.
Róka úr pedig az ügyeletes troll, de mi így szeretjük
-
válasz
Válasz a kérdésedre: az összes ilyen szar (sic!), vegyél egy használt T430-t vagy T530-t azok gépek, hidd el itt se vette az emberek nagy része újonnan.
-
válasz
Én nem válaszolhatok, tiltja a vallásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest