Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser
legenda
válasz

audi100td

üzenetére
						Több ram engem se izgat, a 45nm-es proci az inkább. azokat nagyon durván le lehet feszelni, viszont ez se rossz
 Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség 
Amúgy az említett t61-ek billje német, szóval már nem ugrálok annyira érte, de ha nem lenne dögmeleg megint átmennék egyért...rábízom a véletlenre, ha még legközelebb is lesz mikor erre járok akkor hozok egyet.
A diskmark tesztet azért megcsinálnád?
 Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.
Selejtezhetnének többet is ebből a gépből
szerk: Azért filóztam a T61-en, mert lett volna dokkoló is. De csak valami alapverzió, szóval ez már nem ok. Meg kíváncsi vagyok mennyire melegedik az, van otthon egy 45nm-es c2d is. Viszont az elöl levő audio csatik meg a 16:10-es képarány nekem se tetszenek. Meg úgy látom ezeket a gépeket el tudom adni gyorsan, bukta úgyse lenne rajta, de külön ezért nem megyek vissza, majd pár hét múlva ha megint lesz dolgom

Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - Suzuki topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Arc Raiders
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Gaming notebook topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
 - További aktív témák...

- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
 - AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
 - LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség 
 Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.