Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz ^Clown #15178 üzenetére

Ilyen információt még soha nem hallottam, de szerintem nem igaz.

Józan paraszti ésszel végiggondolva azt a kitételt - amit audi100td-nek írtam, vagyis ha a garancia kiterjesztés csak abban az országban érvényes, ahol a kiterjesztést vásárolták, már bukott az általad leírt információ, hiszen akkor mi értelme lenne ennek a kitételnek- mindenki csak abban az országban vásárolhatna kiterjesztést, ahol a notit? - ?

De hátha valaki - akár konkrét tapasztalat alapján - megerősíti vagy pontosítja a mi információnkat

Sajnos egyébként Magyarországon nem érhető el minden Lenovo gari kiterjesztés. Korábban a kiterjesztési lehetőségek után keresgélve azt láttam, hogy némely országban akár 5 évre is ki lehet terjeszteni a garanciát, ill. van extra kiegészítési lehetőség is a véletlen sérülésekre, de ez sem érhető el Magyarországon :O - tákérdeztem -, pedig milyen jó is lenne...

Szerk: Közben megtaláltam az emailt, amit hivatalos forrásból kaptam a gari kiterjesztéssel kapcsolatban még korábban, amikor az általam használt X200 garijára vonatkozó kiterjesztési lehetőségeket kerestem:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés