Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
A pöcök gombjai tetszettek. A nagy ESC se rossz viszont a nagy DEL már nem. Baloldalt a 4 USB port elrendezése lehetne tagoltabb is. A fedél nyitó retesz nekem nem jön be hogy áthelyezték. Meg azt annyira nem néztem meg de az ultrabay kioldó alul van asszem ami megint kissé hülye megoldás. Kicsit nekem szélesnek is tűnt a T410-es. Tudja valaki mekkora a különbség a T400 és a T410 között méretekben?
Külsőre ennyit figyeltem emg nagy hirtelen. Sajnos nem az én munkagépem lesz hanem egy manageré pedig szivesen kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest