- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Okulásképp, ha valakinek Dell Inspirion 5502-vel akad dolga.
Ma kapta meg a hölgy a gépet.
Kb. este 6 körül láttam neki a telepítésnek, windows 10 Pro volt a kívánság és most értem a végére.Cirka 3 órám ment arra rá, hogy nem működött a touchpad ...
Driver telepítés, firmware, bios frissítés csak nem jó ...
Diagnosztikák futtatása Dell oldalon, BIOS-ból nem jelez meghibásodást.
Hardwares gond kizárására linux live bootolás, ott sem volt tökéletes, de jobban működött.A BIOS-ban találtam system logot:
Gondoltam tegnap a boltban végezték a RAM bővítést és tuti akkor történt valami a touchpad-dal. Service manual szerint viszont ahhoz nem férhetett hozzá, csak ha az akkumulátort is kiszedte. Gondoltam ránézek azért, de mindenki sikít, hogy szét ne merjem szedni. Nem szedtem ...
Elkeseredett google keresés közben szembejött ez a video.
Ez lett a megoldásGondolom RAM bővítéskor kicsit jobban meghúzták a csavarokat.
Milyen már ez a konstrukció -
Penguin95
senior tag
Javaslat: Ne hagyd nyitva holnap az ablakokat, nehogy megcsússzon a kezedben a gép mikor 10000. alkalommal fogsz melléütni a lapos enter, vagy az összenyomorított nyilak miatt. Illetve pár tipp a tulajnak: Az alja egész jó tojássütőnek néz ki, szóval ha épp nem üresjáratban van a gép, szerintem össze lehet majd rajta ütni egy korrektebb tükörtojást, vagy télen tök jó lábmelegítő lesz majd a lefelé fújó ventilátor miatt. Portokba nagyon nem fog folyni a tojás, ahogy olvasom a gép leírását.
Persze használja egészséggel a tulajdonosa sokáig, de szerintem borzasztó választás volt. Az egyetlen amit annyira nem értek, hogy kérdőre is vonlak: Ha nem titok, miért oprendszer nélkül vették? Gondolom nem a Linuxban hisz a hölgy, szóval így vagy venni kell hozzá külön, vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest