Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nem mind1, hogy 1400-es v 1024-es panel van benne. Akku se mind1 milyen, mennyit bír. Billzet magyar/más, gép állapota, stb Ezek függvényében 35-45k reális.
-
Chaser
legenda
válasz
JAGER 10
üzenetére
Nekem is van egy ilyenem az ágyneműtartóban
Ez egy TP Deluxe nem? 2db 15-ös gépet is könnyen lehet benne vinni. A T60-asét abból a szempontból jobban szeretem, hogy az feleakkora mint ez.audi100td: Ha nem tévedek nagyot T500-ba kell, abban meg nem láttam LG-t, persze lehet van.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Masszívabb. Talán ez a pontos kifejezés. T60, T61, T500, nálam ez a sorrend masszivitásban. Nem mintha utóbbi kettő gyenge lenne, de valahogy robosztusabb A T60 megjelenése a másik kettőnél. Lehet csak a képarány teszi?

eutikhus: Abban még p-ata hdd van ha jól rémlik. sztem célszerűbb venni egy ultrabay keretet a a gépbe és abba egy pörgős 7k2 rpm-es hdd-t. Toshibák nekem nagyon bejöttek. Még ígyis jobban jössz ki, mint egy p-ata csatis régi lassú hdd-vel. Ha sata csatis a hdd akkor nem szóltam

-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Szerkezetileg sztem erősebb a T61. Más kérdés, hogy hűtés/hang, hw, felszereltség tekintetében T400/T500 sokkal ütősebb.
T60 érdekes jószág, úgy hallottam az intel vga-s hullanak jobban és az ATI-val szereltek jobban bírják. Az is igaz, akkoriban még nem volt váltható vga, lehet ez is vmilyen szinten befolyásolja a hw élettartamát, de lehet csak sok különös véletlen egybeesése
Shatterstar: Illene. De már ez a kategória sem arról szól aminek indult. Annak a világnak vége.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Sztem a T43 T60 voltak az utolsó strapa ThinkPadok. Na jó, T61 még belefér. De az utánalevőkön már erősön meglátszik a lenovo keze munkája, 1-2 kivételtől eltekintve. Akkoriban még nem fordulhatott elő olyan, hogy full terhelésen vga v cpu belefut throttlingba, ma már TP-nél is megesik. Jobban bízok én a T60-amban, mint bármelyik mostani új TP-ben...abban az időben még adtak a pénzért valódi minőséget, többi gyártó is.
szerk: audi100td: Diszkrét vga-s T400/500-at én is apróban bontásra, vagy itteni felhasználót akinek behalt. Intelest még nem.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Ez T61-eknél volt így amiket nv140-nel gyártottak. A legutolsó szériásak már hibamnetesek voltak elvileg.
Az a T400/T500 amiben van az alap intel mellett ATI vga is, ott váltható, akár teljesen lekapcsolható biosban az ATI.szerk: T410 510 hibáról én még nem hallottam, igaz azokat a gépeket nem is kísérem annyira figyelemmel. De topikban se találkoztam itt ilyen problémával.
-
Chaser
legenda
válasz
ielektros
üzenetére
10-11-ért árultam/árulok most is gyári panasonic akkukat, 90%-ost. Szóval nem kell ott 3x k-ban gondolkodni. 14-es T61-hez is egyik tag 9-10k körül árult vagy jó fél évig vagy tovább új pana akkukat. Után gyártott akkut/töltőt én nem használnék.
szerk: salieri: Az meg már bestbuy
Nyilván nem tudta mit árul
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Néztem vmelyik nap eg filmet lazításra, valami rejtélyes sziget v mi, mind1
Nagyon szép táj, állatok. Bnőm nézi, azt mondja a film nem érdekel de annyira szépek a színek hogy egy kicsit nézi
Már a legkisebb lurkó is a családban tudja hogy ez IPS. Ő is valami vidit nézett, mondom neki ez IPS, azért ilyen szép...ő meg bólogatott komolyan
szerk: Dehogy vennék T61-et. Ha már hw-ben előre lépés kell akkor T400/T500. Filléres ddr3 bővíthetőség, dxva intel vga, ha diszkrét vga-s akkor váltható, mehet bele modem - bár az lehet T61-be is, passzolom , és nem sokkal drágábbak mint a T61-ek. Kár hogy a kijelzőjük pocsék a T60 IPS-hez képest.
-
Chaser
legenda
válasz
vikcsi
üzenetére
Kollega gondolom a 15-ös IPS modellre gondolt. A 14-es kommersz TN - ha jól tudom neked olyan van - , az 1400-es is. sőt, az 1024-esnek szebbek a színei...Na majd ha látsz egy 15" IPS-t felülbírálod a min jó filmezni dolgot. T400 akár hangtalan is tud lenni, meg jóval modernebb, de aki hozzá szokott a minőségi kijelzőhöz az nem feltétlen ugrik bele. Nem véletlen váltottam mindig vissza T60 IPS-re.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Jogos lenne, ha HG-k meg modik se hirdetnének így. De mivel hirdetnek, hát urambocsá'. Ha azok akiknek példát kéne mutatni úgy viselkednek, mit várnak el mezei usertől? Ebbe a hatalmas szakmai topikba meg írogatunk stabilan max 10-15-en. Néha betéved valaki mert gondja van aztán áll is tovább. Azokkal kéne foglalkozni akik üzletszerűen csalnak, de azokra valahogy sosem jut elég kapacitás...
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko
üzenetére
Glossy T61?
Az valszeg cserélt paneles volt házilag. Nem tudok róla, hogy ezekből létezett volna glossy, persze lehet én tévedek.szerk: Most is árul valaki - vagy árult - egy 15.4-es 1680-as panelt valami hp-ból, mert glossyyra cserélte. Lehet te is ilyennel találkoztál.
Tp_fan: 43k? Ezt itt nem kéne, ún. "szakmai", ha modik meglátják tényleg csak olvasgatni fogsz egy darabig

szerk: Most is árul valaki - vagy árult - egy 15.4-es 1680-as panelt valami hp-ból, mert glossyyra cserélte.
-
Chaser
legenda
Van két T60 akkum 9 cell 0%-os, ingyen elvihető ha vkinek kellene hely kitöltésre. Csoda sonyk, 30cc kb 2006-osak..nem mintha számítana

[moderálva, tilos a hirdetés]
[ Módosította: 7 ]
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ezotv minden gondolatom

jss: Van annál azért komolyabb vga-s TP is. Költségeket fenn láttad és még számolj mellé egy monitort is, notebook kijelzőn ha jól rémlik ez a cucc nem ad jelet. 20k-ból veszel egy új alaplapot meg apróról sandy bridge akármit, táp meg vga a másik cuccba is kellett volna. De itt legalább ki lesz használva a vga. Kell még bele egy hdd és kész a gép, nem is lesz drágább csak pár ezressel mint az eGpu-s cucc. Ellenben 3D-ben jóval erősebb lesz. És eGpu-val se tudsz útközben játszani, szóval elsőre jónak tűnik, de én kihagynám mert igazából érdemi változást nem ad a pciex1 miatt.
-
Chaser
legenda
válasz
fokukac
üzenetére
Pm.
salieri: Ha megfelelő körülmények közt van tárolva és vigyáznak rá, hogy ne legyen huzamosabb ideig 0-ra merítve, akkor semmi baja nem lesz. / leszámítva azt, hogy a legtöbb gyártó cellái áltó helyükben is tönkremnnek pár év alatt, nem hogy használ során /Ellenben ha gépben van de nincs használva lazán tönkremehet a hőmérséklettől. Nem igazán díjazzák a cellák a nagy hőt, pláne hosszú távon. Kiszárad az akkuban a zselé. Rossz hűtésű gépből én is kivenném az akkut.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Intel ati az tiszta, de hogy coreduo és c2d is különbözik azt nem tudtam. Intel-atinál a gpu részleg máshogy van, de coreduo vs c2d-nél mi a különbség?
Jah, ha már T60. Samsung 840 tökéletes összhangban működik benne. Már bánom hogy nem vettem kettőt, caddybe is azt raknám

-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
15.4-es T60 gondolom kaszniban olyan mint a T61, valszeg a hűtése is olyan. Érdemes megnézni gyári FRU-t a két ventire megegyeznek-e. Elviekben T500 venti is belemegy, mert T60-ba is megoldható. Lassan asszem nekifutok én is másodszorra a T60 kapcsán

Nem tudja valaki honnan lehetne emberi áron x220/230 IPS panelt szerezni? Bayen nem is találtam.
-
Chaser
legenda
Sokáig használtam, seperc alatt mindig megvolt a bootpendrive. Pár hónapja gondolt egyet és minden gyári iso-t hibásnak vél, hiába töltök le másik verziót nincs változás. Előtte én is cmd-s módszert használtam. De rájöttem tele a pend, és nincs kedvem visszamásolni újra az egészet, így kénytelen voltam dvdrw-t használni mint az őskorban, de bevált

Köszi mindenkinek a segítséget
-
Chaser
legenda
válasz
btudos
üzenetére
Nem is szenvedek, most hogy meglett a pendrive. Most persze nem akar menni a win iso tool, érdekes eddig nem volt gondja. Szerinte nem eredeti a gyári win lemez..hát aranyos
De kis mákkal úgyis működni fog ha csak felmásolom a penre fileokat, mindjárt kiderül. Legfőképp a hang miatt vettem ssd-t, elegem volt a hdd motor zajából, Nem hangos kimondottan, de elég volt. Amúgy jó lenne a mostani felállás, de hdd már csak mentésre lesz a gépben. -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem szórakozok vele, azért köszönöm. Úgy látszik a W7 topikban arra terjed ki a tudás ha valaki ssd-t akar finomhangolni lehülyézzék, ahogy láttam problémás kérdésekre nem igazán megy válasz...meglett a pendrive

Kalandor: Eladod, veszel FRU-sat. Whitelist mod ahogy audi100td mondta de akkor BIOS piszkálás lesz értelemszerűen. 3. lehetőség izgalmasabb, egyes kártyák fw-jét át lehet írni, de hogy hogy azt ne tőlem kérdezd és a folyamat nem visszafordítható.
-
Chaser
legenda
Samu840 dübörög a T60-ban végre. De kicsit elbactam a W7 telepítést. Mivel a pendriveomat nem találtam, ultrabaybe vágtam a hdd-t és az ott levő xp alól telepítettem a 7-est ssd-re. Működik is, csak ha kiveszem a hdd-t nem tud elindulni rendszer az ssd-ről. Gondolom boot file-on kéne hackelni valamit. Ötlete vkinek?
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti
üzenetére
Nekem ne lenne?
még ultrabay tartó gyári lenovo szütyőm is van de azt sose nem fogom eladni 
Napokban jutott eszembe hogy még egy lenovo desktop billzetem is van.
szerk: FRU-t kapásból nem tudom. Első körben nézd meg a kijelzősort, ha van rajta 3G jel akkor kezdetnek jó - antenna szerű led - , utána nézd meg az üres slot mellett vannak-e antennák is. Ha mindkét dolog stimmel akkor 3G ready a géped, ha nem, akkor sajnos bele kell hackelni legalább a kábeleket.
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti
üzenetére
Csati alapján jó, meg még másik 20-25 TP-hez. De valszeg ugy, én olyat nem vennék. Van gyári 90W-os kombi töltő vagy akár ultraslim multi is, igaz drágábbak, de ez pont olyan alkatrész amin nem érdemes spórolni.
szerk: Ilyen az ultraslim multi verzió. A másik meg mint a standard 90W-os csak annál nagyobb és led-es.

-
Chaser
legenda
Azért megpróbálom, hátha
Ha nem érintkezik megfelelően a maggal a hűtő, akkor nem is ad át megfelelő hőmérsékletet a bordának. Ha nem ad át megfelelő hőt, de a hő ugye ott van, akkor beszippantják a lamellák és kitolják a gépből. Viszont ha megfelelő hőt ad, akkor az okos TP mérnököknek hála a borda tovább tudja adni a billzetnek, mert az ráfekszik a hűtőre. Lehet a rollcage is vezet el így belőle, passzolom. Mindenesetre ha csak az első verzió is igaz kevesebb hőt kell kitolnia a lamelláknak, ergo hűvösebb levegő távozik a gépből. De lehet hogy kurta nagy hülyeséget mondtam 
Jah van eladó W8 upgradem, kell vkinek?

-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti
üzenetére
Jól mondod, vastag. Nem hőt vezet hanem már szigetel kb. És tényleg undormány pasztákat használnak gyári címszó alatt. Volt olyan fél órát kellett takarítanom a magot mire a rászáradt megkövesedett(?) ganét le tudtam vakarni. Nem használok semmi extrát, titan nanogrease, az tökéletes. Max2 árának ötödéért, attól hatásfokban max 20%-kal elmaradva. És nem szárad, nem kövesedik.
szerk: 15 fok simán megvan egy gané pasztázás újra cserélése után ha annyira tré volt előtte
-
Chaser
legenda
Aki SSD-t venne, ne legyen az h nem szóltam

Edigiben megint van samu 840 120-as br 24k-ért W8 upgrade-del. Azt pár ezresért el lehet adni és akkor egész kellemes ár. Ha minden jól megy ma bezsákolok egyet, persze pont most nincs nálam se ultrabay, se mobilrack, se win telepítő
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana
üzenetére
Ezt már beszéltük párszor
Ram gondom így megoldódna, vga továbbra sem lenne dxva ready. Tehát előrébb lennék a rammal, de max 2x2-t kapna, 2x4-et nem vennék 20+ k összegért. +1GB ram viszont nem érné meg a mókolást. Ha váltanék akkor min. P8600 szint cpu téren. 1 nap minimum rámenne a lap cserékre. Inkább maradjon így gyári felállásban, ez nem legozott gép. . Ha T500 hw-rel meg lehetne ezt lépni nem gondolkodnék, de sajnos az nem járható út. Lesz kiegnek egy asztali gép majd. Ha meg ssd kerül végre a gépbe valszeg ram gond is megoldódik valamennyire, azért ha pagefile ssd-n van abból nem lesz mákdarálás. A böngésző ami zabálja a ramot, más nem is nagyon van megnyitva mellette. Az ssd meg nem érdekel, még torrenttel se fogom tudni elérni azt az értékét ami már kizárná gariból, ha meg 3 év után megdöglik már úgyse érne semmit, szóval mindegy.szerk: sutszi Idézem magam: " De hát ki mire költi a pénzét" Nekem IPS az elődleges, ha az nincs nem érdekel mennyit megy akkuról meg milyen csoda hw-e van a gépnek. Talán a tabok nyomására pár év múlva lesz elérhető áron IPS notebook is. Addig meg T60. Esetleg T510 ha meggyőz, de annál drágább gép TN panellel részemről véletlen se. Akinek megfelel az vegye nyugodtan.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Mindenki arra költ amire akar. az meg hogy mi mennyibe kerül, hát keresni kell alternatívákat
Részemre max T510, véletlen se adnék többet nem IPS gépért. Ha az üzemidő lenne fontos úgyse 15" gépeket nézegetnék. Majd veszek egy 10" tabit ami tud 7-10 óra üzemidőt, HD felbontással ami IPS v MVA, aztán jól kiröhögöm az összes új TP-t meg minden egyéb gépet mert amire nekem kell egy mobil gép a tabi is tudni fogja. 6-od annyi tömeggel és IPS kijelzővel 70-80k-ért itthonról? Igggen 
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ennyi erővel vehetnék bármit, ha külső monitorról használnám a gépet
Átsiklottál afelett, hogy én max a kijelző miatt vennék T510-et, hw ügyben már T500 is elég lenne amire mobil gép kell. T60 is elég, csak néha szűkös a ram mérete. Az hogy T520 felára mit adna még nem igazán érint, azért a felárért számomra semmi érdemi dolog nem jönne. Ha hw kell akkor desktop negyed annyiból ami bővíthető. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Na most 1-2 óra bumm. Különbözetből bőven jut ultrabay akkura meg egy tartalék 9 cellásra is. Ha meg az üzemidő kiemelten fontos úgyse 15" gépet vesz az ember. De hát ki mire költi a pénzét

szerk: Shadowfax: Nekem van legál w7-em, asszem több verziós. Ha másképp nem megy elpostázom.
-
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Az a nagy helyzet, amiket néztem mindnél több a kompromisszum mint a mostani T60-nál - itt csak hw van -, legyen az 150, 250, vagy 300+ k összeg...elég szomorú. Vagy kijelző, vagy hűtés, vagy hangos, vagy csilli, vagy szerelhetőség vagy ezek kombinációja
Egy precision 4600 állna az elképzeléseimhez közel, de 300k-ért abban még nincs IPS, nem túl halk, ati vga nem lekapcsolható.soldi3r: Nekem is ilyen volt x200-ban az LG. 2.5 évesen valamivel gyári kapacitás felett, 50-60cc-vel.
-
Chaser
legenda
Én láttam. Panasonicban is van ilyen. Úgy látszik LG is jó akkukat csinál, nekem is volt egyhez szerencsém. Kár hogy még ritkább mint a panasonic.
RazorGTR1: analógból digitálisat nem egyszerű csinálni. Ami tényleg jó az 10k+ volt régen is, sztem ma sem változott. Dokkolóval olcsóbban kijössz. Persze ha az nem alternatíva akkor lehet zsebbe nyúlni vmilyen átalakítóért.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Nincs.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
A samu 830-am akkor írt 80%-ot t400-ban mikor rossz AHCI driver volt fenn, jó driverrel 100% volt. És ugye T400 is sata2.
szerk: És sentinelnek volt igaza nálam, mert a trim se ment. Többi sw szerint igen.
SzalaiG: CMD csak azt mondja meg, hogy az eszköz tudja-e a trimet. Nem azt, hogy a trim működik is. Sok sw is ezt veszi alapul és ezért mutatja hibásan a trim állapotát. Nálad egész biztosan nem megy a trim. Intel oldaláról szedj le drivert.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Makulátlant csinálok én bármiből, azzal nincs gond
Mondjuk a T60 az full gyári konfig, abból nem kellett varázsolni.parkasz: Melóhelyre is be kéne vinni a gépet, meg az se árt ha belső 3G modemes. X200 könnyebb/kisebb, modem is adott, szóval olyan kell. Vagy egy tablet, de azon még tanakodom. Ami megfelelne mindenben az már jó állapotú hiánytalan x200 árban van.
fi:zi'k: Nem, de ha úgy adódik akasztok.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére

Következő kérdésem. Kinek van eladó x200/x200s gépe? Mitulabacsinak írtam, de ő még nem válaszolt. Semmi extra nem kell, működjön. Kisebb kaszni hibák se gond ha olyan ár társul hozzá. Akku/hdd/töltő/ram se létszükséglet.
Másik kérdésem: Ki akar venni patika állapotú IPS T60-at?
Hirdetés majd estefele fenn lesz. Fényereje nagyobb mint a T500-amnak volt, panel maxi hibátlan ahogy a gép is. -
Chaser
legenda
x200 és x200s akkuja kompatibilis?
-
Chaser
legenda
Én ha legközelebb veszek ssd-t nagyobb kapacitásút még a torrent is arról fog menni
túl van már lihegve ez a "babusgassuk az ssd-t" dolog nem kicsit. Van egy topik ahol le van írva adott ssd-k hányszorosát bírják el a gyári garis írásmennyiségnek. Ez min 10x ahogy elnéztem. Vezérlő miatt szoktak ezek behalni, nem mástól. Ha megy a trim nagy baj nem lehet. Pagefile mondjuk sok ram mellett kilövöm meg a hibersys-t, de a többi nem érdekel. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Több tányéros volt, de hogy milyen vastag azt már passzolom.
vfi:zi'k: Nem lesz. Előtte/közben jött be a hdd válság, amiket utána meghirdettek boltonként max 1-2 db volt, vagy annyi se. Fel is jelentettem őket mikor venni akartam és nyitás előtt ott voltam de nem volt semmi..pár nap múlva nagy lelkűen hívott az üzletvezető, hogy kapok 1000ft-os kedvezményt mert hdd nem lesz, de mintha minimum loto 5-öst nyertem volna úgy mondta. Elküldtem a f@szba, Versenyhivatalnál meg bejelentettem a manővert

-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Volt terásom is, az lassabb volt. Meg is lepett rendesen a 750-es
Fene az aldi pofáját, tavaly 10k-ért adták decemberben usb3 rackben 3 év garral
természetesen a 90%-át egy ember felvásárolta, vmelyik pesti új üzletben tolták ennyiért őket, 20-ért vettem vkitől akinek mákja volt, de megérte simán. -
Chaser
legenda
Tökéletesen működik T60-ban az FFS xp és 7 alatt is. Csak arra lettem figyelmes, hogy szaggatnak a filmek ha ágyban vagyok és mozgok kicsit XP-nél. Alapértelmezettként legnagyobb érzékenységre volt állítva. direkt megnéztem hogy reagálja le a mozgásokat. Van egy kis kép ami jelzi, mindenre reagált.
szerk: HDD döglésen meg ne parázz. Ki kell fogni kategória. Volt 2 hetes hdd-m ami behalt, volt olyan is amiben 15k indítás volt meg több év üzemidő és hibátlan. Mostani 2 naposan levertem mobilrackben menet közben. 24 bad sector, kondi lecsökkent - elvileg 76% - ra. 1 éve volt kb, azóta is tökéletesen működik

-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Akkor dupla info ment, jobb mint ha egy se

CharlieDrop: De az én akkum 2007-es
gyere vissza 3 év múlva
jah van olyan is, amiben 1500+ ciklus van és 50+ %-os 
CharlieDrop: Szívesen.
lapa: Hát ez ilyen

/azért vannak kivételek, tabletet már régóta akartam, egy webshoppal be is fürödtem, erre mit ad ég, találtam bayen vkit akinek van saját webshopja és mikor megrendeltem már 10%-os karácsonyi akcióban kaptam
/ -
Chaser
legenda
Ki keresett ddr3-at? zsolesznél 2x4GB kingmax 7k

-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Ezt mondom, W7-re ráfejeltek, de azt nem adta ki az eszük, hogy nem mindenki hidegburkoló, hogy szeresse a csempézést
Ahogy elnéztem a topikokat mindenkit eléggé megosztott az új felület. Van aki elviseli, van aki kifejezetten szereti, van aki WTF és format-tal szabadul tőle..én utóbbi vagyok
szerk: audi100td:

Neked ingyen posta

-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Én meg nem nézem el, úgy hülye az MS ahogy van. Kiadták a W7-et ami alapvetően jól indult, jó is. Viszont tablethez nem az igazi a GUI miatt. Most jött a W8, ami rátett még a 7-re egy lapáttal, csak elfelejtették a desktop usereket, tabletre nem rossz. Beleszakadtak volna ha tablet és desktop verziót is kiadnak

-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy sokkal jobban fekszik a gépnek a FHD meg flash is...viszont az új GUI meg nekem nem fekszik

Ha érdekel vkit, van speciálisan
R400 R500
T420 T420i
T510 T510i T520 T520i
W510 W520
W700 W700ds W701 W701ds12.7mm sata bevágott előlapos caddym is már.
-
Chaser
legenda
válasz
mustang28
üzenetére
Már rajta vagyunk
Amit linkeltek az kommersz caddynek tűnik, fel van sorolva egy rakat géphez aminek biztos nem dőlt az előlapja. Alig várom hogy megérkezzenek az R400 caddyk, valszeg az való tökéletesen ebbe a gépbe is meg az utána levő TP-be mindbe elvileg amiben 12.7-es optika van.
Ennél már csak a dell caddy vannak jobban megkavarva
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez kb HD3650 tudásban. Desktop megfelelője 8600GT. Nem rosszak ezek azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyáron szerettem használni, nem izzadtam alatta mint a hátizsák alatt.
Ez egy TP Deluxe nem? 2db 15-ös gépet is könnyen lehet benne vinni. A T60-asét abból a szempontból jobban szeretem, hogy az feleakkora mint ez.
Nyilván nem tudta mit árul![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az valszeg cserélt paneles volt házilag. Nem tudok róla, hogy ezekből létezett volna glossy, persze lehet én tévedek.

lenovo megirigyelhetné ezt a szokásukat.

természetesen a 90%-át egy ember felvásárolta, vmelyik pesti új üzletben tolták ennyiért őket, 20-ért vettem vkitől akinek mákja volt, de megérte simán.
/ annak is örüljünk, hogy itt lehet kapni ezeket a gépeket.