Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kevertelek szektamokussal
x201 tabikat nem ismerem, de valószínű ott már only led-es megoldás volt csak. x200t-nél is nyilván csak az első széria kapott ccfl-es panelt. Hogy kapacitív vagy rezisztív azt nem tudom. Ha vettem volna akkor x200t-t, x201t-nek nem jártam utána.szektamokus: Nálam most a T60-on sysupdate semmit nem ajánlott fel ami kell, csak win patcheket, szóval bármit el tudok képzelni róla.
-
Chaser
legenda
Sima x200-ba is belerakhatod. Ha jól sejtem most is waacom ready panel van a gépedben, csak be kell kötni usb-re. Ha minden igaz, az az egyetlen ccfl panel ami x200t-ben van, a többi mind led-es. Persze ha direkt tablet kell az más és cserélhető. Találtam is egy panelt, de nem írja hogy a waacom illetve multi réteg rajta van-e.
-
Chaser
legenda
X200t az az x200 tablet, többféle felülete lehet a kijelzőjének. Van kapacitív, multitouch modell. AP03101 a panel benne. Tényleg nem tudom ez a 02 mi lehet, nem hallottam még róla. Aprókat szoktam nézni, de csak single touch rezisztív modellekkel találkoztam eddig. Lehet 03-as hozzánk nem is jött.
szerk: Kapacitív multitouch panelek:
Samsung S-PVA Model# LTN121AP03101
Toshiba IPS Model# LTD121KX6B -
Chaser
legenda
válasz
szektamokus
üzenetére
AP03101 az biztos multitouch, de nem tudom mi lehet a 2-es. Lehet csak driver hiányzik neki?
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
Gyanítom sata2-t tud a géped optika helyéről is, a keret biztos tudja, akkor nem lesz semmi korlátozás.
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
Érintkezésre tippeltem volna, de látom nem az. Esetleg próbáltad megváltoztatni a compatibility/sata módot? Elviekben nincs köze hozzá, de ilyen X akta eseteknél mindig olyan dolog oldja meg a problémát aminek elviekben nem sok köze lehet hozzá. Esetleg egy újabb biost feltenni, veszteni azzal se vesztesz semmit.
-
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
Ha meg is enné ne akarj magaddal kiszúrni
2.5"-ban is pocsék, képzelem 1.8-ban mennyivel jobb a kingfast. Nem véletlen szabadulna tőle mindenki, értelmesebb helyeken már rég megszüntették a forgalmazását. -
Chaser
legenda
Volt 14-es 1400-asom, meg láttam is sokat. 15-ösből az 1024-es is szebb színeket ad, bár az is TN. Viszont az IPS-t ha meglátod dobsz egy hátast
Persze nem egy leamortizáltat. Méretben nekem is jobb lett volna/lenne egy 14-es, de látva a paneleket nem kérdés hogy inkább 15".
Palmrestet meg ledsor kijelzőt meg olyat veszel a gépbe amilyet akarsz.Nem gondoltam volna hogy T60-T61 hangban is ilyen ellentmondásos válaszok lesznek
Bár ha sikerül a project úgyis kap egy T500 ventit, ha bele kell heggesztenem akkor is. -
Chaser
legenda
T60 és T61 venti hang között mennyi különbség van? Volt T61-em de addig nem jutottam hogy ráfüleljek jobban.
-
Chaser
legenda
Ha bele vauvauzhatok...

14" 1400x1050 panel nem valami szép, legalábbis amikkel eddig találkoztam. Az 1024-esek kivétel nélkül szebbek voltak színvisszaadásban. Annyira azért nem fűt egy x1300 radeon. Ha tényleg tuti dolgot akarsz összehozni akkor 15-ös IPS panel és abba rakni egy intel x3100-as T61 alaplapot. Sajnos 4:3 arányú T61 nagyon ritka, szóval nem egyszerű történet. -
Chaser
legenda
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jah, elég megnézni az árlistákat. Volt róla ph cikk is. Várható volt, mindig így szokott ez lenni...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
felvono
üzenetére
Nálam ez volt anno a T60-nál. Így nem jó, úgy nem jó, sz@r a zsanér, rohadt hangos...ezzel szemben perpill is olyan gépről írok aminek fullosak a zsanérjai és egyáltalán nem hangosabb bármelyik átlagos gépnél. Más kérdés hogy a helyette ajánlott T400/T500 sokkal halkabb, kvázi hangtalan is adott szituációban. De az A+ kategóriás IPS kijelző kárpótol bőven
Tudnék bele szerezni T61 alaplapot pár évre meg is oldódna a gép problémám. -
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
El is vetted a kedvem

dying_star: Emiatt sztem nem kapná szét a gépet. Valszeg elég egyedi célra kell nekem az a gép, nem sok mindenkit érdekel rev1 v rev2, pláne hogy legtöbben azt se tudják mi az.
soldi3r: Ellenben precisiont ehet fogni egészen jó áron, lásd legutóbb M4600 ddr5 fireproval 265-ért újan. Bár azt mondják a konzumer Y500 is elég ütősre sikeredett. Mindenesetre az alap 3 év gari biztató.
-
Chaser
legenda
Én T60-T61 kapcsán már semmin nem lepődnék meg. Feltételezve, hogy valóban rev2 az az nvs140 és hiteles az aida, az általa megadott infokból eldönthető hogy defektes/nem defektes a gpu széria?
Ugyan még nem vásároltam tőle, de amik iránt érdeklődtem korrekten megadta a választ, nem úgy mint egyesek akik azt se tudják mit árulnak. -
Chaser
legenda
Ebből el tudjátok dönteni, ez az nvs140 defektes szériához tartozik-e?

-
Chaser
legenda
ménkű üssön belém ha nem dokkolót láttam 
szerk: Mondjuk az a felület eléggé módosított, épp fordítottja a szabványnak

Schuby
1. 9.5mm ulltra p-ata IDE gép csati
T40 T40p T41 T41p T42 T42p T43 T43p T60 T60p T61 T61p
X4 Dock @ X41t X40 X41 X60 X60s X60t X61 X61s
R50 R51 R52 Z60t Z60m Z61t Z61m R61Összekevertem a dokkal az ultrabayt, nagyon megvoltak előbb a gondolataim.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szívesen.
Flashcash: Lesz a gép kijelzőjén is kép.
szerk: Ha összejön a T60 @T61 alaplap upgrade nekem is be kell szereznem egy ilyen dockot
Jaj de fullos gép lenne 
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
M4600 pl
Vagy attól feljebb. -
-
Chaser
legenda
válasz
petrelli86
üzenetére
Lehet csak a tápcsatlakozó a gépben megtört, sőt nagyon esélyes.
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
Létezik 15"-os, 4:3-as képarányú T61? 14-esről tudok.
-
Chaser
legenda
T9400 is pl 45nm. Mindenképp 45-set vegyél. Cache kb mind1.
Tim82: Enyémben is LG volt. A T60-am tartalékdarab volt, nem nagyon használták szerencsére. Oldalról T500-nak is jók voltak a betekintési szögei, csak az a fakó élettelen kép nem jött be. 1ébként ha nem láttam volna még IPS-t korrektnek mondanám
Volt már apróban bontáson T500 ati-val, HP talán 8530p amiben ilyen intel+ati chipset van, abból is láttam többet. -
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nem vagyok fanboy
Vannak dolgok amiken nem feltétlen érdemes változtatni. Az igen is "nyomjuk le a torkán" kategória, ha én új TP sub gépet szeretnék venni csak ezzel a nyominger elkorcsosult billzettel vehetném meg. Nagyon jó a backlit, nagyon szép, billzet kiosztással van csak bajom, nem mintha a szigetes megoldást szeretném. És igen, inkább venném az x220-at új x230 közeli áron - ami persze közel nincs így -, mint használnék valamit amit nem szeretek. És sokan vannak ezzel így.spyspyspy: Tabokkal lehet mókázni, kb ennyi ami átlagembernek haszon belőle. Viszont tömzsibbek, nehezebbek mint a normál x-ek. Meg hát az se mindegy kapacitív a kijelző, vagy csak rezisztív. Utóbbival lehet rajzolgatni, előbbivel wint is jól lehet kezelni kézzel. Pl görgetni is jó egy x tableten böngészőt, csak úgy alapon
Tömegközlekedésen meg egyenesen hasznos, hogy tud tablet funkciót. -
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Itt jön be az, hogy ezt a gépet nem régi TP-seknek csinálták. aki meg még nem használt régi TP billt azt nyomnak le a torkán amit akarnak...
Dehogynem befolyásolja az árát, xaros x201-ek is elmennek még bőven 100k fölött. Egy jobb állapotú x200 is közelebb van a 100k-hoz mint messzebb. Ne mondja már nekem senki, hogy x220 IPS i7 verzió tulaja örüljön ha 200k-t kap a gépéért ami garis is.. -
Chaser
legenda
válasz
spyspyspy
üzenetére
Fogyasztásban nem jobb. Nem arra tervezték. TN kijelzőn látsz egy fakó élettelen képet, IPS/AFFS-en meg ugyanaz a kép megtelik élettel. + a sokkal nagyobb betekintési szögek, meg nem fordul át inverzbe ha döntesz egy kicsit a kijelzőn, ha sokat akkor sem. Nálam jobb fajta TN panel volt az x200-ban, de IPS mellett hányás kb.
-
Chaser
legenda
válasz
spyspyspy
üzenetére
Nagyon egyszerű. Ha jó kijelző kell 15" IPS T60. Hw-ben itt kompromisszumot kell kötni, viszont netre elég, FHD filmeket is eltolja akár egy T2400+ati x1300 páros.
Ha kis méret kell x200. Ennek van annyi előnye, hogy lehet bele tenni IPS/AFFS panelt, persze az nem olcsó. Hordozni viszont sokkal jobb azt a gépet, ddr3 ram megy bele, üzemidőben jobb. Gyakorlatilag net alatt néma. Optika viszont nincs, így vagy hdd v ssd. Tegyem hozzá, T60 IPS is elmegy word alatt 4-5 órát 9 cell fasza akkuval.
T400: köztes állapot, hw-ileg mint x200, de lehet bele tenni optikát is. Hordozni aranyközépút, itt viszont nincs
IPS. Bármelyik x200/T400/T500 kijelzője ocsmány egy T60 IPS után. Ocsmányságban csak fokozatok vannak. -
Chaser
legenda
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem, és nem is lesz hozzá.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
50k alatt igazából nincs alaplap hivatalos forrásból semmilyen géphez. 50-100k közt vannak általában.
Ez jó biznic a gyártónak, mert ugye mással nem helyettesíthető. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Aprón 15-20k-ért is lehet lőni újat

T410-T400 konverzió első blikkre nem. Megnézed a csatikat, ha máshol vannak a két gépen biztos nem. Meg ugye akkuk sem egyeznek.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Ultranav utility+ultranav driver. Ha fel van telepítve Fn+F8-cal jön elő.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi
üzenetére
Az se mindegy mennyit volt nyitogatva az a fedlap. Az én T60-am pl full feszes, de az első 14-esnek volt vagy 2cm holtjátéka.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Állítsd be ultranavban mit csináljon
Lehet zoom funkciója, tud görgetni is. Akár weboldalt meg excelt is nagyít pad nélkül. Ctrl+középső gomb+track. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ott valami bibi van. Erősebb cpu-val gpu-t meghúzva is bírja a hűtés. Nekem is volt és bírta. Amikor nem jól illeszkedett a hűtő meg gebaszosak voltak a hőcsövek akkor nem bírta.
-
Chaser
legenda
válasz
btudos
üzenetére
Sajnos az a baj, hogy nekem nem esik útba a smart service meg más se. Én viszont útba esek a dell NBD-nek bárhol vagyok, ez a nem mind1. Várni se szeretek... Töltő is behalt az egyiknél, teló - igazából pm, mert van fórumos dell szerviz kontakt - és másnap hozta a futár az újat, régit meg megtarthattam - eladtam egy ezresért
-. Én már nagyon nem hiszek a mai TP-k vagy egyéb gépek időtállóságában, a szervizben viszont igen. -
Chaser
legenda
Pont ezt akartam mondani, ilyen régi gépnél nem áll fenn a veszélye hogy lemásolják az SN-t
Egy új több száz k-s gépet viszont én se adnék ki bárkinek.Szomorú, hogy gar miatt többek között sokan már nem vennének TP-t, hát bizony én se. De HP-t se ha ezt az oldalát nézem, csak dellt.
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Sztem dobd fel 40k-ért, annyiért reális. Vagy kicsivel többért hátha elviszik, ha nem akkor engedsz egy keveset.
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Akku gyártóját, elhasználtságát aida megmondja, ennyi a lényeg. Felbontást ott is megnézheted v winben. Ha intel vga-s akkor 1024-es, ati-sból meg csak 1400-es van.
"A bill alapból német, de van hozzá matricám, de azzal nem olyan szép, ezért sem raktam fel. " De ettől független egy magyar bill 2x annyiba kerül mint egy német
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Metal topik
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
x201 tabikat nem ismerem, de valószínű ott már only led-es megoldás volt csak. x200t-nél is nyilván csak az első széria kapott ccfl-es panelt. Hogy kapacitív vagy rezisztív azt nem tudom. Ha vettem volna akkor x200t-t, x201t-nek nem jártam utána.
Ennek a hdd-nek meg mind1, pár napos korában leejtettem rackben, 26 bad sector, de azóta agyonütni se lehet.
én is néztem nagyot mikor hozzám került az első gép aztán csippantgatott. Volt amelyik még hangerőszabályzásra is nyomta a beeeep-et. BIOS

A kivétel sikertelen keresése erősíti a szabályt

ménkű üssön belém ha nem dokkolót láttam