Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Cheetah okos óra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest