- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest