Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Végigolvastam a topikot és érdekes. Sztem az sp1 mindenképp kell az usb2.0 hoz. Azt nem értem miért olyan bonyolult feltelepíteni mikor nekem olyan xp-m van amin rajta van az sp1.(a telepítőn) A HT ről meg annyit hogy nekem is volt vele gondom , de megoldottam. A Dazzle DVC II nek a gyári digitalizáloja nem megy ht vel. Erre más progival digizek és mással vágom ki a reklámokat( ha vannak). Viszont egyszerre digitalizálok, dvd kódolok,dvd-t írok,közben nyomtatok egy szines képet, és nektek iírom ezt a hozzászólást. Én nem kapcsolnám ki a HT-t. Nekem a prime 95 csak 50% ot mutat a tortuta alatt. Nem elképzelhető hogy ezek a terhelések fars értékeket közölnek velünk.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest