Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na, úgy tűnik elcsesztem valamit.
Gondoltam, felteszek egy moddolt Mi fitet (kellenek a gps-adatok), tegnap kiderült, hogy abba Google accounttal nem tudok bejelentkezni. Csináltam Mi accountot, be is jelentkeztem, órát párosítottam, el is veszett minden adatom, hiszen resteltem az órát, meg különben is másik fiók. Notify appal is összehoztam, bár így nem jöttek az értesítések, de gondolom, valami beállítás kellett volna. Aztán rájöttem, hogy mi a fenének szarakodok a moddolt appal, amikor a Notify app két kávé áráért simán ideadja.
Úgyhogy szépen legyalultam a moddoltat, reseteltem az órát, visszatettem a gyárit, bejelentkeztem a Google accountommal, de nem hajlandó az órához csatlakozni. hogyaszongya a csatlakozás sikertelen. Oké, akkor adjunk hozzá másikat. Akkor meg azt mondja, hogy ilyen van már, válasszam le. Mondom, oké, válasszuk. Erre nekiáll csatlakozni, ami sikertelen.
Sírok...
Update: Közben megtaláltam, hogy hogy tudom leválasztani: valahol görgettem lefelé és találtam egy leválasztás gombot, viszont még mindig nem csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest