- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Nem a Telekom a ludas, hanem a telekom altal elert oldalak megjelenésért felelos cloudflare. Ez csak egy tipp, mert en pl Digis vagyok es minden oke. Nem hasznal a mi szolgaltatonk cloudflare-t.
Telekom-cloudflare problema pont errol szol evek ota. De mondom, ez csak egy tipp. -
Jack Oneill
veterán
Telekom wifin, és mobil neten (Telekoon és Yettelen is) védelemmel iszonyat lassú az oldal, és csak darabban marad. Görgetni lehet, de üres az oldal.
Ez már a 26.2.1 iOS alatt jött fel a héten, de a 26.3 alatt is maradt.
App törlés, újra telepítés, szinkron nélkül se segített.
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő...Telekomosok! Nem lehet, hogy ehhez van koze? Minden evben tobbszor problema, hogy Telekomosok emiatt reszben, vagy sehogy nem ernek el bizonyos oldalakat.
[link] -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Kíváncsi vagyok, mi lesz erre a következő lépés.
Újabb kiskapu zárt le a GoogleMar meg is oldotta a Brave.
Errol irtam, hogy nyilatkoztak a keszitok, hogy keszul a javitas. -
Jack Oneill
veterán
Elismerte a Brave a youtube háttérben lejátszás hibajat, nemsokara jon a javitas, akinel nem menne.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Azt sajna nem tudom, nalam a chrome nem volt szereplo soha.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Na igen, ebben viszont nem vagyok otthon, hogy azon a rendszeren ez hogyan mukodik. Bongeszon belul beallitasok, kiterjesztesek, webaruhaz megnyitasa fulon nem ered el a bovitmenyeket?
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Linkelnel egy ilyen oldalt, hogy megnézzük, általános -e a probléma, vagy csak nalad van valami? Azert kerdezem, mert regebben nekem pl csinált olyat a Brave, hogy megszűnt mukodni a blokkolas, majd a blokkolon belül a listat manuálisan kellett frissitenem es jo lett.
Egyebkent ublock origin tokeletesen fut Brave alatt. -
Jack Oneill
veterán
Kiprobaltam, nalam sem megy, es facebookon is panaszkodnak.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Áááhhh, valóban itt csúszott el nálam a dolog, igazad van.
Oktató stílus: sejtettem én, máshol is látlak fórumokban, nem olyan vagy te
Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 
Köszi szépen még egyszer, de akkor majd úgy csinálom, hogy elindítom gépről és inkább a hangrendszerre csatlakoztatom a gépet, igazából az lenne a lényeg
Orulok neki, hogy tisztáztuk! 🙂
Valoban a netes stilus gyakran félreérthető, az en fogalmazasom is gyakran tunik annak, ezt elismerem, de sokszor nem annak szanom.
Meg azt tudod csinalni, hogy ha a telefonod tud tukrozest, akkor azon Brave bongeszon keresztul nyitod meg a youtubot es a telefon kepernyojet tukrozod a tv-re. Akkor nem lesz reklam es mehet a jo hangrendszeren a lejatszas -
Jack Oneill
veterán
Na de nem a gepedet tukrozod a tv-re, hanem egy tartalmat loksz ki a tv appjan keresztuli lejátszasra.
Dehogy kioktatas volt bocsi, ha annak tunt.
Szoval szerintem te kevered a kepernyo tukrozessel, mert az mas.Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on
Igy van, ez a lényege a tartalom atlokesenek, vagy kikuldesenek, gyakorlatilag ol,an, mint ha egy linket kuldenel a tv-nek, hogy a sajat appjan jatsza le a tartalmat.
Ha tukrozned a képernyőt, akkor persze, hogy mas lenne helyzet, mert akkor tenylegesen a géped mukodne tv-n keresztul. -
Jack Oneill
veterán
Ha atrakod a tartalmat TV-re, akkor miert várod el, hogy az asztali bongeszo funkciói ott is menjenek? Az a TV beepitett youtube appja lesz onnantol, hiaba kuldodbki a tartalmat, ott nem Brave bongeszo intezi neked a dolgokat. Szamomra ez tök logikus.
Otthon majd en is kiprobalom, most mar kivancsiva tettel ebben. -
Jack Oneill
veterán
Lil Nas X videó de bármilyen másnál is, ahol "más mint a monitor képaránya" videónál a kívül álló rész nem fekete, hanem a "videó kép/szín átlagához hasonló" lesz.

Ez most YT experiment van Brave feature?
(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...).Kapcsold ki a youtube beallitasaiban a mozifilmes megvilagitast! Legalabbis ez oldja meg azt, hogy a video koruli keret az fekete legyen es ne a video tartalma vilagitson ki.
Ha felrertettem es nem erre gondoltal, akkor bocsi. -
Jack Oneill
veterán
Uj helyre kerult. Cimsor jobb szele, megosztas menu.
-
Jack Oneill
veterán
Ez fura, nalam megy. Legalabbis tegnap ment geprol.
-
Jack Oneill
veterán
Fura. Nekem mindig az utolso latogatott oldal. Nincs valami auto torles beallitva kilepeskor? Vagy kezdo oldalnak mas lett beállítva?
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást a neten ezért itt megkérdezem: Ha böngésző lapot váltok akkor a háttérben leáll a Twich stream, átváltva látom hogy s stream le van állítva pillanat megállítással. Elindítás után átváltok egy másik böngésző lapra és visszaváltva megint le van állítva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?Nem lehet, hogy a beallitasokban be van kapcsolva a lapok azonnali energiatakarékos allapotba allitasa?
-
Jack Oneill
veterán
Jó reggelt!
Mondjátok már meg, kérlek, hogy ha nem blokkol mindent a Brave, érdemes hozzá bekapcsolni a uBlock-ot, én a görgetéssel is szenvedek, valahogy nem olyan sima, mint Chrome-nál (még mindig lendületesebbnek érzem a scrollozást, akármit állítok), akkor miért is jobb a Brave, mint a Chrome?
Én az asztali verziót csak YouTube-ra használom, ott tényleg hasznos, de amúgy nem győzött meg, hogy váltsak Chrome-ról...telón hasznos, nem kapok agyvérzést a reklámoktól.Ennek megvalaszolasa kicsit azert osszetettebb dolog. Eloszor is nem mindenkinel jelentkezik az altalam leirt hibajejenseg, ráadásul nalam sem mindig (kb hetente, aztan valoszinu valamit frissit a hatterben a tartalomszures).
Masodszor itt azert nem csak errol van szo, hogy jobb, vagy nem jobb. A Brave adatvedelem tekinteteben kenterbe veri a Chrome bongeszot. (Firefox alapitoja tervezte). Alapbol blokkol reklamokat, követőket, amiket a Chrome nem. Nem celjuk az adatgyujtes. Osszessegeben sokkal jobb bongeszo a Brave, jelenleg nekem a Brave es Firefox van a gepen es a telon is. Az, hogy melle meg UO is telepitve lett, az csak hozza ad a plusz vedelemhez, bajt nem okoz.
A piacon a legelterjedtebbek amugyis a Chromium alapu bongeszok, a Firefox sajnos a napjai meg vannak szamlalva, baj van azadatvedelmikkel is, mennek a reklamok irányába. -
Jack Oneill
veterán
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
Ma bekapcsoltam a gepet, újra jó minden.
-
Jack Oneill
veterán
En ugy latom, neha kihagy szerver szinten a blokkolas. Korabbi hozzászólásaimban latod.
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem a "néha kihagyás" abból is fakadhat, hogy az összes nagy streaming szolgáltató ugye folyamatosan azon dolgozik, hogy a képünkbe tolja a legújabb Temu-s vackokat, meg p*nisznövelőket és folyamatosan változtatnak a motoron, illetve az oldalon. A Brave-eseknek, meg ugye néha nem sikerül a lépést tartaniuk velük.
Ha a Google-nek sikerül azt megcsinálniuk, amivel "fenyegetnek", történetesen: hogy a feltöltött videókba feltöltés közben ágyazza az áttekerhetetlen reklámokat, na akkor leszünk szarban...
Nem hinnem, hogy sz...ban lennenk. Hidd el, hogy ugyanugy kitalalnak majd valamit, ahogy eddig is. Ez olyan,,mint a masolasvedelem. Ugyanugy torik a programokat, jatekokat. A reklamok miatt a Brave, Firefox+ublock origin nem fog felhasznalo tabor vesztest megengedni maganak. Mndig lesz megoldas, csak nem azonnal.
-
Jack Oneill
veterán
En mindig frissitem, de nekem csak a PC verzioval volt gond ez idáig egy bizonyos ido elteltevel. Androidos verzio tokeletes eddig. Viszont PC-n most agressziv modban meg nem volt problema. Szamomra is nagy kincs, orulok, hogy kiprobaltam, gyakorlatilag mar csak ezt hasznalom, annyira szuper. Kevesebb adatot is eszik androidon.
-
Jack Oneill
veterán
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal.Nalam most 1 hete rendben van, ami rekord. Agresszivre allitottam egyebkent.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Mire ezt leirtam, ujra blokkol végre mindent. De ez ritka idegesito, ez valami szerver szintu dolog ilyenkor?
Egyebkent most kiprobalom agressziv modban a blokkolast.
-
Jack Oneill
veterán
Az mitol van, hogy teleoites utan par napoal elfelejt reklámot blokkolni a Brave PC-N? Hetente rakom ujra most mar.
Mire ezt leirtam, ujra blokkol végre mindent. De ez ritka idegesito, ez valami szerver szintu dolog ilyenkor?
-
Jack Oneill
veterán
Az mitol van, hogy teleoites utan par napoal elfelejt reklámot blokkolni a Brave PC-N? Hetente rakom ujra most mar.
-
Jack Oneill
veterán
Latom, globalis problema.
[link]Jott frissítés, azota mukodik jol.
-
Jack Oneill
veterán
Azt hogy lehet Brave Android alatt elerni, hogy video nezes kozben ne kapcsoljon ki a kijelzo?
Latom, globalis problema.
[link] -
Jack Oneill
veterán
Azt hogy lehet Brave Android alatt elerni, hogy video nezes kozben ne kapcsoljon ki a kijelzo?
-
Jack Oneill
veterán
Szerencsére nem mindenkinél, ahogy irja is, illetve kitalalnak valamit ugyis, ahogy eddig is. Foleg Brave tuti megoldja, meg Ublock is. Nalam egyebkent szerencsére egyelore minden oke.
-
Jack Oneill
veterán
Egyedi tartalom szurokneol nem probaltad a Brave Twich szurot?
-
Jack Oneill
veterán
Megmondom oszinten, en telepitettem, szepen atneztem az osszes beallitast, (jelszavak mentese kikapcs, korabban beirt dolgok mentese kikapcs) a pajzs, adatvedelem alapon hagytam. Eddig teljesen oke PC es telefonon is.
-
Jack Oneill
veterán
Egyebkent ha mar emlitve lett, hogy agresszív, ez a standard/agresszív beallitas mennyire befolyásolja az oldalak rendes mukodeset? Ki, hogyan hasznalja?
-
Jack Oneill
veterán
Most direkt kiprobaltam. Eddig semmi reklam Twich videokban.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A konyvjelzok kis ikonjat nem lehet kitenni a letoltes ikon melle pl? Tudom, van oldalsav, de en egy kis ikont szeretnek, mint Firefoxban.
Amugy tovabbra is szuper a bongeszo mobilon es PC-n is. Mar Felesegem is kiprobalta es tetszik neki.Illetve olyat lehet, hogy ha rakattintok pl egy mellekletre (office fajl pl), akkor ne a letoltes tortenjen meg, hanem azonnali megnyitas?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A konyvjelzok kis ikonjat nem lehet kitenni a letoltes ikon melle pl? Tudom, van oldalsav, de en egy kis ikont szeretnek, mint Firefoxban.
Amugy tovabbra is szuper a bongeszo mobilon es PC-n is. Mar Felesegem is kiprobalta es tetszik neki. -
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
-
Jack Oneill
veterán
Na rájöttem, mi okozta a böngésző irdatlan vibrálását, texturák vibrálásás stb.
Nem a grafikus gyorsítás. Nvidia appon belül nekem a függőleges szinkron gyorsra volt állítva, ezt visszaraktam 3d alkalmazásbeállítás használátára, majd Brave grafikus gyorsítás bekapcs, ahogy alapértelmezetten is volt. És láss csodát, nincs vibrálás. -
Jack Oneill
veterán
"Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam?"
Bajod nem lesz, éppen azért lehet kikapcsolni, mert egyes grafikus kártyák szoftvere nem feltétlenül hibátlan... Esetleg nézz utána, van-e abból is frissebb."A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox"
Én jelentősebb különbséget nem tapasztaltam, bár az is igaz, a Firefoxot ritkán használom. Gondolom ez a két böngésző motor (Blink és Gecko) különbségéből adódik.
"Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt"
Ez az, amit senki nem akar elhinni. Megragadt a fejekben az, hogy a Chrome/Chromium zabálja a memóriát, ami régen igaz is volt, csak azóta ugye eltelt vagy 8 év, és nem fejlesztések nélkül. Persze mindenki azt gondol amit akar, én több összehasonlító tesztet csináltam már, pontosan tudom hogy így van. Örüljünk neki.
Legfrissebb vga driver, de így, hogy nem jelentkezik a hiba, elvagyok. Viszont ha frissül a vga driver, mindenképp kipróbálom a grafikus gyorsítást visszakapcsolva.
A reklámblokkolást már meg sem említem, mekkora királyság
Tetszik, hogy nem kell bajlódni kiegészítő bővítmény (Ublock és társai) telepítésével, beállításával. Szóval nekem eddig bejön. A fő böngészőm eddig Firefox volt (chrome soha nem tetszett), csak szegény Foxról nem olvasni túl jókat mostanság a jövőt illetően, meg érezni a különbséget azért a két böngésző működése között. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem hasznalni a Brave bongeszot mobilon es PC-n is teszt jelleggel. Eddig tetszik (regebben rovid idot probaltam). Az elso, amit eszrevettem, hogy vibralt a kep, PC-n, az egesz bongeszo, a szinek stb. Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam? Eddig csak elonyt latok, hogy nem vibral.
A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox, pedig az sem volt azert lassu. Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt. Az oldalak gorgetese Brave alatt sokkal simabb, gyorsabb. Youtube video nem akad meg, azonnal reagal beletekeresnel. Szoval eddig tetszik. -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kozmetikai szurest ki lehet valahogy kapcsolni, hogy mobilon ne csusszanak el egyes oldalak a reklamszures miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Horgász topik
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- Forza Horizon 6 Premium / Standard Pre-Order kódok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PCIe 5.0/4.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB White Titanium- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5461
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 

)