Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem hasznalni a Brave bongeszot mobilon es PC-n is teszt jelleggel. Eddig tetszik (regebben rovid idot probaltam). Az elso, amit eszrevettem, hogy vibralt a kep, PC-n, az egesz bongeszo, a szinek stb. Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam? Eddig csak elonyt latok, hogy nem vibral.
A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox, pedig az sem volt azert lassu. Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt. Az oldalak gorgetese Brave alatt sokkal simabb, gyorsabb. Youtube video nem akad meg, azonnal reagal beletekeresnel. Szoval eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest