Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest