- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
-
jano_77
nagyúr
Sok-sok éve használom, hibátlan. Voltak apró hibák, de javítva lettek. Keresőmotornak a ducduckgo-t használom. Mobilon is ezt van fent, ott is jól működik, mondjuk én szinkronizálást nem használok. A pajzsot csak ilyen netes focimanagernél kapcsoltam ki, mert nem dobott be pár linket. A többi 1000 oldal hibátlanul megy pajzzsal is.
Eurosport.hu oldalon nem játssza le a beágyazott videókat! Ez mondjuk elég bosszantó - legalábbis számomra. Pláne hogy sokára telt mire rájöttem, hogy a pajzs miatt van.
Amúgy szerintem nincs vele gond. -
zizidor
őstag
Annyit találtam róla, hogy a feltételezés szerint összeakad az ESET-tel.
Ha a brave.exe-t átnevezed valami másra, akkor elindul, tehát nem a Brave a hibás. -
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Azt már beállítottam. A kérdés arrol szól, hogy pl. most a ph van megnyitva. Ha most kilépek a böngészőből a kilépés gombbal, akkor a következő megnyitás alkalmával ne a ph oldalt nyissa meg, hanem a kezdőlapot.
-
Crogan
tag
-
magyar1997
tag
Amikor még nem volt meg az az összeg, akkor nem is hozta fel nekem, hogy melyik walletbe lehet, csak azt írta, hogy 15 BAT-ot le kell érnem, aztán 15 dollárt írt.
Én mobilon is ezt használom melóban, viszont, ott 0 BAT-ot ír, mert nem voltak engedélyezve a hirdetések.
Majd megnézem, hogy ez után hogyan számolja a mobilosat. Lehet, hogy külön.
Talán csak 1 pénztárca kell majd, és ki lehet utalni majd a mobilos böngészés után is a walletbe, nem tudom, majd kiderül.
Elkezdtem használni gépen, 2 nap múlva kiderül hogy az ott összegyült összeget is elküldi-e vagy sem. Ha igen, akkor azért van értelme több eszközről nyomni, szerintem... :)
-
magyar1997
tag
Én 4 dodónál járok eddig. Mostanival együtt 6. Biztos csak 12 vagy 15 felett lehet kiutalni? Már nem mintha kiszeretném utalni... Jó lenne ha felmenne az egekbe 🙄
-
Nimrod
addikt
-
K0zm0
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
-
Bubee82
őstag
Aha, ezt nem tudtam. Kosz az infot. Mi csak harman vagyunk, aki meghivott, meg a felesegem, de mindenki b@szik ra, ugyhogy csak en tolom alapjaraton
#182 Nimrod
Nalam kb. semmit sem szinkronizal. A legnepszerubb beallitott lapokat sem. Illetve meg azt is irja nalam, hogy a payout atmenetileg nem elerheto (nem mintha volna mit...).
Kb. ennyi a Brave Rewards az en mobilomon:
-
Bubee82
őstag
Ok, kikapcsolom, bar nem hinnem hogy az lenne a gond. Akkor is kene mutatnia, hogy hany reklamot neztem meg.
#178 Nimrod
Ja, valakinek meg kell hivnia a koreibe
Ilyen ez a piramis jatek, na
-
Bubee82
őstag
Igen, az kell hozzá, 15 BAT után lehet nyitni egyet.
Én mindig nyitok egy új lapot. Ekkor bejön az, hogy mennyi reklám lett blokkolva, sávszélesség mentve és jobb oldalt mennyi a brave, ott a jutalmakat írja ki. Ha megint nyitok egy újat, akkor néha pl 1,12 USD-ről felmegy 1.14-re, de nem mindig. Közben netezgetek, aztán eszembe jut nyitok egyet megint, a másikat bezárom, van amikor nő a lóvé, van amikor nem. Nálam minden hó 6-án lehet abba a kis virtuális pénztárcába betennni. Ekkor van ilyen ellenőrző, kör, kocka, háromszög, hogy nem vagy robot, aztán átteszi oda a lóvét.
A brave jutalmaknál csak a hirdetések vannak engedélyezve, az automatikus támogatás ki van kapcsolva, nem tolok havi hozzájárulást és adományt sem.Én valószínűleg paypalra fogom kiutaltatni és onnan meg steamre. 2020 decemberében raktam fel a böngészőt, azóta jött össze ez a 6 dollár, összesítve.
Szóval nem ettől várom a lóvét, de ha évente lesz 15 dollár, akkor steamen egy egy game belefér.
A lóvét a Pi-től várom majd, ami elvileg év végén kerül ki tőzsdére, mondjuk évek mire lesz 25-50 dollár
De türelem rózsát terem...
En is ezt csinalom, plusz meg mobilon is nyitogatom az ertesitesekben felbukkano reklamokat, szoval itt megakad a tudomany. Lehet irok a supportnak. Szerintem 1 honap alatt mar kellett volna valami mannanak termelodni.
Ja, en is tolom a Pi-t ezerrel, kivancsi leszek meddig jut a projekt

#172 Nimrod
Neked legalabb par nap utan mar annyit mutat, hogy mennyi a varhato. Nekem 1-1.5 honap utan meg azt se. Total zero.
-
Bubee82
őstag
Hogy a picsuba?
Nekem meg egy nagy budos 0
Pedig nem Kukutyinorszagban elek, ahol nincs tamogatottsag.Azt hiszem linkelned kell egy Uphold tarcat a Brave-hez es akkor fogod tudni kivenni/hasznalni.
-
milu
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
Lehetséges! Winen valószínűleg háttérben frissít, mint a Chrome. Linux alatt én manuálisan telepítek ha jelez, hogy van elérhető frissítés, de mint mondtam heti rendszerességgel frissítik.
Akkor reméljük így is marad!
-
K0zm0
aktív tag
Én eleinte még guglit használtam, de aztán én is azt kezdtem el használni. Általában 99%-ban meg is találom amit keresek vele, csak 1-2 kivétel volt amikor egyszerűen muszáj volt kigugliznom, mert nem dobta fel a keresett oldalt.
Akkor csak az indítás után bizonyos idővel homályosodik el? Kb. mennyi idő telik el addig az indulástól?
-
K0zm0
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
win10 pro, origi.
Amikor megnyitom, frankón éles, aztán elhomályosul ...a youtubon is a videó címe pl...
Valami DPI-s dolog lesz itt, de minden alapon van, minden tűéles, csak a brave nem...
Próbáltam kompatibilitással, meg a DPi beállításokkal szarakodtam, de semmi. Talán majd jön egy frissebb verzió és az jó lesz...Ha lehozod ablakba (nem teljes képernyőn) akkor is csinálja? Én Linux alatt használom, hetente vannak mikrofrissítések hozzá. Elképzelhető, hogy bugos, telefonon legutóbb volt valami bibi vele, de a frissebbik verzió már működött gond nélkül.
-
K0zm0
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
Nekem teljesen normálisak. (Chromeról váltottam)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Forza Horizon 6 Premium / Standard Pre-Order kódok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5617
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen ez a piramis jatek, na
Nekem meg egy nagy budos 0