Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ez a Pi ez mi is?
LTC, BCH és GRC volt eddig, ezek mellett kezdtem most el a BAT-t. Azért a ló túlsó felére sem akarok már átesni a nagy bányászgatással
Egyébként úgy látom ma is ment fel egy picit a Reward, de Reward alatt továbbra is 0-át mutat. Viszont az a gyanúm, hogy ott azért is 0, mert még kicsi is az összeg, meg írja is hogy a wallett not verified, amit csak 15 BAT-tól lehet.
-
Patrick
addikt
Nekem pl mobilon totál nem megy.
Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.
Aztán felment ennyire, de amúgy semmilyen reklámra nem kattolok, mondjuk nem nagyon van. Adblockom sincsen, csak youtubhoz.
Helyes, király!
Remélem sokáig jut... lassan 20 millió ember nem tévedhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.