Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nimrod
    addikt

En is ezt csinalom, plusz meg mobilon is nyitogatom az ertesitesekben felbukkano reklamokat, szoval itt megakad a tudomany. Lehet irok a supportnak. Szerintem 1 honap alatt mar kellett volna valami mannanak termelodni.

Ja, en is tolom a Pi-t ezerrel, kivancsi leszek meddig jut a projekt :D

#172 Nimrod

Neked legalabb par nap utan mar annyit mutat, hogy mennyi a varhato. Nekem 1-1.5 honap utan meg azt se. Total zero.

Ez a Pi ez mi is? :B

LTC, BCH és GRC volt eddig, ezek mellett kezdtem most el a BAT-t. Azért a ló túlsó felére sem akarok már átesni a nagy bányászgatással :DDD

Egyébként úgy látom ma is ment fel egy picit a Reward, de Reward alatt továbbra is 0-át mutat. Viszont az a gyanúm, hogy ott azért is 0, mert még kicsi is az összeg, meg írja is hogy a wallett not verified, amit csak 15 BAT-tól lehet.

• Patrick
    addikt

En is ezt csinalom, plusz meg mobilon is nyitogatom az ertesitesekben felbukkano reklamokat, szoval itt megakad a tudomany. Lehet irok a supportnak. Szerintem 1 honap alatt mar kellett volna valami mannanak termelodni.

Ja, en is tolom a Pi-t ezerrel, kivancsi leszek meddig jut a projekt :D

#172 Nimrod

Neked legalabb par nap utan mar annyit mutat, hogy mennyi a varhato. Nekem 1-1.5 honap utan meg azt se. Total zero.

Nekem pl mobilon totál nem megy. :D Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel. :D Aztán felment ennyire, de amúgy semmilyen reklámra nem kattolok, mondjuk nem nagyon van. Adblockom sincsen, csak youtubhoz. ;]

Helyes, király! :D Remélem sokáig jut... lassan 20 millió ember nem tévedhet. ;]

Új hozzászólás Aktív témák