- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Nem a Telekom a ludas, hanem a telekom altal elert oldalak megjelenésért felelos cloudflare. Ez csak egy tipp, mert en pl Digis vagyok es minden oke. Nem hasznal a mi szolgaltatonk cloudflare-t.
Telekom-cloudflare problema pont errol szol evek ota. De mondom, ez csak egy tipp. -
vegyszer
addikt
Telekom wifin, és mobil neten (Telekoon és Yettelen is) védelemmel iszonyat lassú az oldal, és csak darabban marad. Görgetni lehet, de üres az oldal.
Ez már a 26.2.1 iOS alatt jött fel a héten, de a 26.3 alatt is maradt.
App törlés, újra telepítés, szinkron nélkül se segített.
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő... -
Sweet Lou 6
addikt
Kíváncsi vagyok, mi lesz erre a következő lépés.
Újabb kiskapu zárt le a GoogleVivaldi snapshot-ban is javították, nemsokára a stabil verzió is ismét jó lesz.
-
Jack Oneill
veterán
Újabb kiskapu zárt le a GoogleMar meg is oldotta a Brave.
Errol irtam, hogy nyilatkoztak a keszitok, hogy keszul a javitas. -
vegyszer
addikt
Újabb kiskapu zárt le a GoogleÉn androidon a ReVanced-et, iOS-en a Vitedo Lite appot használom. Az utóbbi két temu reklámmal indít, és míg ki nem lövöm többet nem is ad be. Nekem tetszett, de egy év után kifizettem az 599Ft-ot negyedévre a reklámmentességért. Remélem ezek maradnak...
-
zizidor
őstag
Újabb kiskapu zárt le a Google -
Lolek02
lelkes újonc
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\DC\AutoDocOpen
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
Megtaláltam, hogy hol lehet be-ki kapcsolni. Ha letöltesz egy pdf-et (más kiterjesztésű fájlra működhet) a letöltésnél a jobb felső sarokban jobb klikk a fájlon és ott tudod kiválasztani, hogy megnyitod vagy megnyitás mindig a rendszer megtekintőjével.
-
Lolek02
lelkes újonc
-
Lolek02
lelkes újonc
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\DC\AutoDocOpen
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
Megnésztem, nekem nem volt ilyen kulcs. Létre hoztam, de se 1 se 0 értékre nem történt semmi. Szóval továbbra sem nyílik meg a pdf.
-
tusi_
addikt
De akkor a CPU-nak kene tekernie, mint barom, de total semmi terheles nincs rajta. 4k video is tok jol fut, tehat megy a HW gyorsitas. Tavaly meg Minttel probalkoztam es ott kulon be kellett ugyeskedni a HW gyorsitast Firefoxban, hogy ne 50%pon tekerjen a CPU, baromi hangossa teve ezzel a laptopot.
-
MadGame
senior tag
-
vegyszer
addikt
Az egyik weboldalam, amit gyakran nézek (https://www.tavcso-mikroszkop.hu/), szokott küzdeni ezzel. ott le nem csokható üzenet jelenik meg, és valóban a pajzs segített...
-
Bal0924
senior tag
Az nyitott lapokat is visszahozza?
Amúgy egyszer már befürödtem a kóddal.
Lementettem, hogy később jó lesz. Mikor pár héttel rá használtam volna, írta hogy lejárt a kód. Mikor lementettem a kódot, nem írta, hogy csak ideiglenesen működik.Szóval generálok kódot és azt a gépet újratelepítem. A kóddal vissza jön minden?
Egyébként a manuális lementésben jobban bízom.
Akkor nem lehet úgy lementeni mint a FF-t? Még az aktuálkis nyitott lapjaimat is visszabírtam hozni. Azzal a módszerrel. -
newmoonlight
senior tag
-
newmoonlight
senior tag
Konkrét javaslatot nem tudok mondani, de én is Brave-et használok és folytatni szokta a videókat onnan ahol megállítottam. Be vagy jelentkezve Google fiókkal?
Kb. azt tudom elképzelni problémás dolognak, ha nem vagy bejelentkezve és a sütik törlődnek kilépéskor. A Brave blokkolja a nyomkövetést, ilyenkor jó eséllyel egy másik vendég felhasználónak tekint a Youtube.
Persze, bejelentkezve vagyok mindig. Ráadásul a Brave beállításaiban a "Folytatás ott, ahol abbahagyta" van bejelölve. A vonatkozó (süti) beállítások hol vannak?
-
Bferibörs
addikt
Nincs bekapcsolva.
Jack Oneill
A kezdő lap volt bekapcsolva,most kikapcsoltam,hátha.
Egy ideje csinálja ezt,eddig nekem is az utolsó megnyitott lappal indult.
Ez is random,hol ilyen,hol ilyan,bosszant.
-
AssAssynn
addikt
-
AssAssynn
addikt
Köszi szépen... eddig működött pedig. Talán direkt valami reklámblokkoló kontrázó lenne ez? Mindenesetre nem tudom, hogy akarom-e így az oldalukat használni.
De nagyon köszönöm, hogy megnézted nekem! -
Jack Oneill
veterán
Szerencsére nem mindenkinél, ahogy irja is, illetve kitalalnak valamit ugyis, ahogy eddig is. Foleg Brave tuti megoldja, meg Ublock is. Nalam egyebkent szerencsére egyelore minden oke.
-
Jack Oneill
veterán
"Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam?"
Bajod nem lesz, éppen azért lehet kikapcsolni, mert egyes grafikus kártyák szoftvere nem feltétlenül hibátlan... Esetleg nézz utána, van-e abból is frissebb."A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox"
Én jelentősebb különbséget nem tapasztaltam, bár az is igaz, a Firefoxot ritkán használom. Gondolom ez a két böngésző motor (Blink és Gecko) különbségéből adódik.
"Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt"
Ez az, amit senki nem akar elhinni. Megragadt a fejekben az, hogy a Chrome/Chromium zabálja a memóriát, ami régen igaz is volt, csak azóta ugye eltelt vagy 8 év, és nem fejlesztések nélkül. Persze mindenki azt gondol amit akar, én több összehasonlító tesztet csináltam már, pontosan tudom hogy így van. Örüljünk neki.
Legfrissebb vga driver, de így, hogy nem jelentkezik a hiba, elvagyok. Viszont ha frissül a vga driver, mindenképp kipróbálom a grafikus gyorsítást visszakapcsolva.
A reklámblokkolást már meg sem említem, mekkora királyság
Tetszik, hogy nem kell bajlódni kiegészítő bővítmény (Ublock és társai) telepítésével, beállításával. Szóval nekem eddig bejön. A fő böngészőm eddig Firefox volt (chrome soha nem tetszett), csak szegény Foxról nem olvasni túl jókat mostanság a jövőt illetően, meg érezni a különbséget azért a két böngésző működése között. -
mindenes24
tag
Igen, elvileg azt mondja, hogy nem tarolja es mindent torol, gyakorlatilag pedig minden elozmeny ott van, amint irtad.
-
makoss
veterán
Nem gondolnám hogy a Win10 miatt hibázik. Támogatott rendszer, meg az is lesz még egy évig, a fejlesztők meg még annál tovább is fogják.
Amikor a lefagyások történnek, annál az időpontnál látszik valami az eseménynaplóban?
(Eseménynapló / Windows naplók / Rendszer alatt. Olyan, ami nem csak információ vagy figyelmeztetés, hanem hiba vagy kritikus hiba szintű.)Jelez valami hibát de ez nem tudom mi [kép]
A feladatkezelőben mi ez a GPU 0 - 3D?
-
Patrick
addikt
Hűha, köszi, meg is nézem majd. Több, mint 15 éve nodom van, soha nem volt baj. Lehet valamelyik frissítés után lett szar.
Köszi.

-
Winnie The P
őstag
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Bal0924
senior tag
-
headhunter
addikt
Végül meglett a "bűnös", kikapcsoltam ezt a kiegészítőt Urban VPN Proxy és utána megjelent a hitelesítés.
A "bővítmények" megjegyzésed után lekapcsoltam az összes kiegészítőt és egyenként újra aktiváltam, Urban VPN Proxy-nál jött elő a hiba
-
headhunter
addikt
-
marec1122
senior tag
-
zizidor
őstag
A Brave-nél is van profilmappa:
Windows: C:\Users\felhasználó\AppData\Local\BraveSoftware\Brave-Browser
Linux: /home/felhasználó/.config/BraveSoftware/Brave-BrowserVagy bekapcsolod a szinkronizálást, elmented a kódokat, újratelepítés után meg bemásolod a mentett kódot és a szinkronizálásból visszatölti.
Közben még az jutott eszembe, hogy a Firefox hordozható, a profil mappa elmenthető, visszaállítható, de a Chromium alapúak nem. A felhasználói adatokat valamilyen gépfüggő titkosítással látják el, emiatt nem lehet átvinni másik gépre és ott használni. Azt nem tudom, hogy egy újratelepítés után nem generál-e új azonosítót. Ha igen, akkor borul az egész profil, ha nem (pl. ha hardver azonosítókat használ), akkor van esély a visszaállításra.
-
Bal0924
senior tag
A Brave-nél is van profilmappa:
Windows: C:\Users\felhasználó\AppData\Local\BraveSoftware\Brave-Browser
Linux: /home/felhasználó/.config/BraveSoftware/Brave-BrowserVagy bekapcsolod a szinkronizálást, elmented a kódokat, újratelepítés után meg bemásolod a mentett kódot és a szinkronizálásból visszatölti.
Köszi!
A szinkronizációs kód az a szöveg sor? Azt hittem, hogy szó szerint kód, már mint számsorozat lesz..
-
Bal0924
senior tag
Köszi, sose találtam volna meg.
A letöltést, van tipped hol keressek olyasmit? (formátum szétválasztást.)
-
Mela Kehes
addikt
Ez olyankor szokott előállni, ha az oldal betöltésekor még nincs hova beírni a jelszót, csak később jelenik meg, pl. a bejelentkezésre rányomva. Ezzel szerintem túl sokat nem lehet kezdeni. Jelszavakhoz én a Bitwardent használom, annál is így megy. Ahol már betöltéskor látszik a jelszó mező, ott kapásból kitölti.
Értem, köszi
-
Mela Kehes
addikt
Be van állítva, de például itt is oda kell kattintanom az ikonra jóbb felül, aztán jön a bejelentkezés, utána kattintok bele az emailhez mire feldobja a lehetőséget.
Most ismerkedek vele, de ez nagyon bosszantó. Néhány dologban jobb mint a chrome, de most mérlegelnem kell. -
Mela Kehes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Forza horizon 6 prémiumot vásárolnék
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tetszik, hogy nem kell bajlódni kiegészítő bővítmény (Ublock és társai) telepítésével, beállításával. Szóval nekem eddig bejön. A fő böngészőm eddig Firefox volt (chrome soha nem tetszett), csak szegény Foxról nem olvasni túl jókat mostanság a jövőt illetően, meg érezni a különbséget azért a két böngésző működése között.