Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Én használgatom és 8GB RAM mellett nem érdekel mennyi memóriát eszik. Az angol nyelv se számít, mert semmit nem állítgattam még rajta
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.
Azonban szintén van egy bosszantó jelensége, amikor egy torrent file-t akarok letölteni vele. A többi böngésző letölti ahova be van állítva. Ez meg nem a file nevét tölti hanem egy torrent.? filet akar. Tuti ezt is be lehet állítani, már ha valaki tud angolul és veszi a fáradtságot a kitanulásásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.