- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Én használgatom és 8GB RAM mellett nem érdekel mennyi memóriát eszik. Az angol nyelv se számít, mert semmit nem állítgattam még rajta
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.
Azonban szintén van egy bosszantó jelensége, amikor egy torrent file-t akarok letölteni vele. A többi böngésző letölti ahova be van állítva. Ez meg nem a file nevét tölti hanem egy torrent.? filet akar. Tuti ezt is be lehet állítani, már ha valaki tud angolul és veszi a fáradtságot a kitanulásásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.