Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Úgy hozta a sors hogy valami rákfenéje lett és letöröltem majd újra letöltöttem és már lehet magyar nyelvet is hozzáadni. :-)
-
OldAkita
aktív tag
Azt még túl lehet élni hogy nem magyar, de a guta tud megütni hogy nem tölti le az ncore-ról a file-t, nem tudok belépni egyes weblapokra hogy kommentet tegyek. Ennek ellenére szeretem és szinte csak ezt használom :-)
-
OldAkita
aktív tag
Én használgatom és 8GB RAM mellett nem érdekel mennyi memóriát eszik. Az angol nyelv se számít, mert semmit nem állítgattam még rajta
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.
Azonban szintén van egy bosszantó jelensége, amikor egy torrent file-t akarok letölteni vele. A többi böngésző letölti ahova be van állítva. Ez meg nem a file nevét tölti hanem egy torrent.? filet akar. Tuti ezt is be lehet állítani, már ha valaki tud angolul és veszi a fáradtságot a kitanulásásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest