- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devisionhun #793 üzenetére
urbanjozsi: ez régen az én dumám volt
"Na hajrá, és nem feladni!"
devisionhun A VU méteres megoldások érdekelnének, Zodo A te embered!
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.
Én azt csinálnám ami nekem van venni egy I-mont azt be rakni a tekerő mögé. 5k volt nekem apróban. most láttam fvd-t is belőle csak 15k de viszont így nem kell külön lcd ha késöbb akarnál bele.
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá?
Erre nem tudom h mit lehetne kitalálni de nagyon jó 5let gondolkozzunk rajta!
Látom h hamarosan bandákra fogunk oszlani! Erősítősök vs. tuneresek vs deckesek!
Nembaj én örülök h ilyen sokan vagyunk már. A hoz képest h 1,5éve szinte csak fikázás jött a topikba most meg ha valaki megnézi az 1. hsz-t le esik az álla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest