- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Elég sok meló van, nincs időm fusizni. A ház összehegesztését (meg utána a festést is csak a munkahelyemen tudom csinálni, máshol nincs lehetőség rá
. A huszadikai hetet -na jó, három napot- kivettem szabinak, de megdumáltam hogy bemehetek megcsinálni a saját holmimat, addig nem várható haladás. Illetve lehet hogy mégis... Kitaláltam hogy az asztali gépnek is magam építek házat mert elérhető árkategóriában nincs ami maradéktalanul kielégítené az igényeimet. Arra gondoltam hogy a hátralevő másfél hétben megtervezem és kivágatom azt is és akkor abban a 3 napban összereakom és lefestem egy füst alatt azt is. De ez még a mostani fizutól függ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest