Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pista0001 addikt Jártam már ott, főleg a "különc" kisöregnél vannak olcsón használható dolgok  . .Holnap reggel megyek a vágóhoz a kész darabokért. Pont akkor hívtam amikor a holmim volt a gépben. Nagyon izgulok. Remélem mindent jól számoltam meg rajzoltam  . Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e . Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e . Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon . Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon . Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke . Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ... ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- iPad topik
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
 . . Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e
 . Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e  . Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon
. Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon  . Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke
. Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ...
...