- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
A lap nem olcsó mulatság., de meg van tömve minden jóval, mint láthatod távirányítóval is. A proci ára attól függ, milyet veszel.
Táp nincs. Az csak 1-2 ION-os lapon van. Ezt onnan látod, hogy milyen csati van a deszkán. Ha van rajta táp, akkor max egy 4p molexet találsz, ha nincs, akkor meg a 20-24p-es alaplapit és a 4-8p proci-tápot. Ez esetben még indokolt is, mivel gond nélkül bele lehet tolni a lapba 100W-os TDP-jü procit... De azt mai napig nem értem, hogy az ION-nal egy szinten levő Brazos-hoz miért nincs integrált táppal gyártott alaplap...
Pista0001: Nem látom az okát, hogy miért ne férne bele.
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyedül az integrált táppal lehetnek bajok. Én eddig csak az ION platformnál láttam ugyanis. Még a leggyengébb Brazos is 24p-es csatival van felszerelve...
Ha most kéne HTPC-t építenem, akkor valszeg egy ilyet vennék paneltáppal, procival, rammal. Esetleg megvárnám a Trinity-t.
-
TESCO-Zsömle
titán
Először is kell egy minél kisebb, lehetőleg ITX lap. Aztán kell egy akkora CD/DVD lejátszó/felvevő, amibe belefér minden. Sok múlik az igényeket, és a ráfordítható anyagi részen.
Én egy első generációs ION-t használok. Nem volt olcsó, de az integrált táp miatt megérte. Gyak az alaplapon van egy 19V-os DC bemenet hátul, a WiFi alatt, bent meg egy 4p Molex kan a lapra forrasztva. ATX/SFX tápok 8k körül kezdődnek, és nagyok. PicoPSU/paneltáp 10+k. A lap 45k volt.
A ház szerepét nálam egy régi Denon DCD-715-ös tölti be. ODD nincs, így bele tudtam préselni 4db 3,5"-es vinyót. A gép 24/7 megy, házi-szerverként.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stylewars_kp #1585 üzenetére
PÜ!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nikolidisz #1508 üzenetére
"Ezt az albumot csak a tulajdonosa tekintheti meg, miután bejelentkezett az oldalon.
A bejelentkezéshez használja a bal oldali mezőket."
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1474 üzenetére
Na fogjuk rá, hogy elkészültem.
A hűtésen még dolgozni kell, mert a proci most 80°C-os, és a vinyók becsomagolva verik a 60-at. Persze még sok meló van a géptesttel, mivel az eredeti tervekben csak a kisebbik ház szerepel egyetlen vinyóval.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ma nekiláttam gépet faragni az egyik régi műholdvevő dobozából.
Mivel nagygép híján most 3-5 vinyó van rákötve arra a lapra ami belemegy, holnap nekiállok a másik műholdvevő dobozába beleapplikálni 4-et, aztán 10:00-tól izzítom a Dremelt és folytatom az egyes számút.
További képek holnap, ha el nem felejtem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ajánlatokat PÜ-ben.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, csak egy projektem van, ami szervesen tartozik a topik témájához...
A Denon-ról van szó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kegyetlenkedtem.
A hozott gépből kivágtam az alaplapi tálcát. Nem lesz egyszerü beaplikálni, ugyanis magasabb mint kéne, úgy fél cm-el. Első körben a gyári fenéklemezre vágok egy megfelelő méretű lukat, de hagyok némi átfedést, amire alulról megy rá a tálca. ezzel nyerek egy falvastagságnyit. Az átfedésnél pedig lehet szegecselni.
Kivágom a szükséges nyílásokat és a tetejéből annyit veszek le, amennyit muszáj, majd a hátlapi szegecsek lefúrása és a gyári hátlappal való összeszegecselés következik.
-
TESCO-Zsömle
titán
Megjöttem a bontóból. Túrtam egy faxa donorgépet a Denonhoz táppal együtt 1,5k-ért.
FID: Szivattyú milyen magas?
-
TESCO-Zsömle
titán
Pista0001: Válassz ki kettőt és azok.
zodo: Igen, azt láttam én is. Ezek azok, amik vonaton is csak két vagonban férnek...
Nekem kb 22x9x5cm-es helyem van. Vagy ha az optikai alá rakom, akkor 22x12x4cm, de abban az esetben a vinyóval kell játszani...
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Holnap ismét előveszem a Denont, és azon is méricskélek. Láttam korábban egy tápot, ami talán jó volna bele. Igaz, csak 90W-os volt, de majd visszafogom a gépet...
B.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #440 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #296 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #294 üzenetére
Ha az adataid pontosak, azt oda nehéz lesz betenni...
Helyet kell még hagyni az I/O-Shield-nek, illetve a csatiknak, amiknek oda be kell férniük.
-
TESCO-Zsömle
titán
Végülis ja. Én azt tudom, gogy Q6600-alatt komolyan droopolt a kicsike és bizonyos fesz fölött egyszerűen kifagyott. Szvsz Quad-procihoz kevés az a négy analóg fázis.
Mostani deszkán teljesen digitális 8-vázisú VRM van, olyan fajta, mint az ATI karikon.
Atomstabil feszeket ad.
-
TESCO-Zsömle
titán
FID: Neked jó, mert keveset eszik a procid, de egy QUAD már erősen izzasztaná a VRM-et.
zodo: Használd egészséggel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #232 üzenetére
Hát és még a Sapphire editon is túl hosszú.
Érzem, hogy egy ilyen lesz belőle...
Bár, mire meglesz a rávaló, addigra kint lesz az 5xxx széra is...
sz: zodo: Én megépítem, csak finanszírozzátok!
-
TESCO-Zsömle
titán
Igen. Mi ezen az érthetetlen?
sz:
Ha össze jön akkor gondolom bele megy egy q6600Áhh. Ki van zárva. Valami alacsony fogyasztású cuccot kap.
De ha van félmagas vga, akkor a 6cm magassághoz negyed magas vga kell
Nehéz lesz találniA VGA full-magas lesz, az alaplap mellett fog feküdni* és a ház alól szívja a levegőt.
*És egy ilyen lesz köztük:
-
TESCO-Zsömle
titán
zodo: Memónak elég ami a prociról lejön fuvallat, a noti-HDD meg ha 2W-ot eszik, akkor sokat mondtam...
FID: Áhh. Ki van zárva. Valami alacsony fogyasztású cuccot kap. A VGA full-magas lesz, az alaplap mellett fog feküdni és a ház alól szívja a levegőt.
Am ilyen táp menne bele.
Nem fogtok ki rajtam, itt van elöttem az 1:1-es skicc. Ezen már minden rajta van.
sz: Mielött belekötnétek a VGA hosszába, nézzétek meg a Sapphire Edition kártyák hosszát.
sz2: Becsült összköltség: 250k.
-
TESCO-Zsömle
titán
Höhöjj! Gyerekek...
Ma találtam itthon egy olyan "dobozt", ami még a vaskos Szatelit-vevő dobozánál is jobb egy mITX-es HTPC-kek.
Mit áld isten, ez is egy műhold-vevő. Ez pont annyival magasabb az előzőnél, hogy befér egészségesen a gyári I/O-Shield, 5mm-el szélesebb, és kb 5-6cm-el rövidebb.
Méretei: 33.5x20x6cm
A sötétített plexi mögött egy műanyag fal van, amin csak a 3-digites 7-szegmens kijelzőnek van nyílás kialakítva, illetva a bal alsó sakkában elő van fúrva 4db 5mm-es LED-nek. Egyszóval főnyeremény a kicsike!
-
TESCO-Zsömle
titán
Adj neki kromofágot. Ha festve van, biztos leugrasztja.
-
TESCO-Zsömle
titán
"miért nincs kábel,ha van eszkőz"
Notiba nem kell, ott a lapra van integrálva a csati.
Egy orion mini-toronyról van szó, egy JVC RX-150-esről és egy Eagle A6600-as. Utóbbi kicsit kontaktos, de nagyon gyönyörő sztereo erősítő.
Emellett van egy gyári Orion HS280-as és egy pár JVC hangfal. Utóbbi illeszkedik az erősítőhöz.
-
TESCO-Zsömle
titán
Uraim!
Lesz itt pár eladó erősítő, ha érdekel valakit, meg hangfalak. Illetve egy komplett torony.
-
TESCO-Zsömle
titán
5V-ról meg lehetett volna oldani, csak semmi értelme. Valóban a cső erősíti a bemenő hangot, csak annyira nem bika, hogy világítson tőle. Izzik a szál, ez használat utáni kikapcsoláskor látszik is, mivel az nem hűl olyan gyorsan, mint ahogy a leg kikapcsol, még látszik, hogy narancsosan világít. De komoly fénnyel nem bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest