Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
A Compaq-ra gondolsz? Azt semmivel. A HTPC-t Wery Well (nem vicc!!) márkájú színtelen lakkal fújtam, ajánlani merem bárkinek. Kb 800 Ft 400 ml-es kiszerelésben. Én a Váci úton a Dózsa György út sarkától nem messze (az Elmü felőli oldalon) található festékboltban akadtam rá. Korábban asszem DupliColor lakkal volt lefújva de az egy rakás fos volt. Még egy hét múlva is ragadt.
Na mesélj, mit találtál ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest