Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Egy ESXi 6.5 kérdésem lenne, remélem csak én nézek be valamit.
Minden nagyon szépen működik, dobtam be egy SSD-t sima raid array 0-ba önmagában, ezt felvettem datastore-nak ezen pihennek a VM-ek. Ez eddig szuper. De szerettem volna a VM-eknek a kész 2 terrás raid1 tömbömet odaadni mint használható datastore.
De ha a VM-nek új hdd-t adok azt csak a VM által használt datastore-ból engedi. Nyilvá nem nagy kaland átrakni a VM fájljait a nagyobb store-ra, de akkor bukom az egész alapját, hogy a VM ek kizárólag SSD-n a többi adat meg a raid tömbön és ebból a helyből adok a VM-eknek.Szerintem így éjfél felé csak én nézek be valamit remélem egyszerű a megoldás, de nem nagyon jövök rá, esxi fórumon azt javasolták rakjam át VM-et a másik datastore-ra ahol van hely.
Több leírást is találtam hogy más vezérlőből adtak hozzá másik datastore lemezeket, de ez nálam nem megy, desktop kliensekről szóltak a leírások így felraktam azt is. Presze az meg közli hogy a webes managementen állítsam be vm-hez rendelt erőforrásokat, csak onnan elérhető a beállítás.
Ha valaki tud megolodást ne tartsa magában, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest