- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
A Microserver egy sima PC, nem kell semmi ördöngösség a kezeléséhez. Mezei Win 7 is tökéletesen megy rajta - nekem is az van, alapból minden hardverelemet felismer és kezel. Ami fontos: ha médialejátszóként akarod használni, akkor kell bele egy félmagas, félhosszú VGA-kártya (ATI 6450-eket szoktak ajánlgatni), aminek a HDMI-kimenetén mehet a hang, mert hangkártya alapból nincs a gépen. Vagy teszel bele egy külön hangkártyát is, esetleg veszel hozzá egy USB-s külső hangkártyát.
Szerk.: Csarlee gyorsabb volt.
-
Csarlee
tag
Szerintem volt itt már róla szó, nem csak linuxszal lehet a MS-t használni: egy Win7 vagy egy W2k8 simán elfut rajta, max extra memória kell bele. Azt nem írtad, hogy milyen tv-d van de ha a MS-t kibővíted egy megfelelő VGA-val és összekötöd a tv-vel akkor úgy is lehet használni, filmet is tudsz róla nézni. Persze, ez extra költséggel jár, hiszen kell egy okosabb videókártya (ezt is kibeszéltük már), kábelek (nem tudom milyen messze van a kettő egymástól) meg vezeték nélküli egér + billentyűzet vagy marad a jó öreg RDP...
-
Egon
nagyúr
Jelenleg nem nagyon kapsz ilyen mikroszervert (kivéve ha az A4Team-ben 46K-ért hirdetett cucc nem kamu), úgyhogy vagy HTPC-t veszel (ami jó eséllyel ennél drágább lesz), vagy veszel egy NAS-t + médialejátszót (én az utóbbit választottam). Kétlemezes Zyxel NAS van 25K-ért edigital-ban (ez kb. 10K-val olcsóbb, mint máshol), és ugyan nem egy sebességbajnok (kb. 30 MB/sec-es írás-olvasás értékek várhatók), de ennyiért szvsz bestbuy. Synology-t akkor vennék, ha kihasználnám a plusz szolgáltatásokat, amit tud; arra amire neked van szükséged, jó egy olcsóbb NAS is. A normálisabb médialejátszók boldogulnak a különféle formátumok 99,5%-ával, a maradékot meg vagy más formátumban kell beszerezni, vagy át kell konvertálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3060 12Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/850 Gold 2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3080 10Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest