Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Koszta #40959 üzenetére
2 kategória van a gépek között. Ha mondjuk a Probook egy Opel Astra, akkor az Elitebook egy 5-ös BMW-nek felel meg, talán így megfogható a különbség. Persze mindkettőnek négy kereke és egy kormánya van, de apró eltérések azért akadnak
A mindennapi használat során semmilyen különbséget nem fogsz észrevenni a két hardver között.
-
-
gerii
addikt
válasz
Koszta #33199 üzenetére
Akkor nincs ötletem.
Feladatkezelőben nálam a NOD-ot sem mindíg írja ki CPU használatra.
Pl volt hogy rohadtul pörgött a proci, de a feladatkezelőben minden 0%-on volt.
Régóta csinálja a gép, esetleg nem csak frissítéseket tölt, telepít a háttérben?CCleanert és ilyen izéket én nem használok, amikor próbáltam akkor egy idő után érződött a gépen hogy nem százas, újra is tettem. Én arra szavazok hogy évente egyszer újra kell tenni az egészet és akkor minden jó.
-
gerii
addikt
válasz
Koszta #33197 üzenetére
Magyarul akksiról gyorsabb a gép?
Ezt csak egy program, folyamat okozhatja, pl egy szar vírusirtó, ami folyton ellenőrizné az egész hdd-t. Gondolom megvan pakolva a vinyód, és nem NOD32-t használsz?
Ha akksiról használod, akkor minden nem létszükséges folyamat abbamarad, pl a venti is kevesebbszer kapcsol be, innen gondolom hogy csak ez lehet.
Szerk: most nézem hogy Win8-at használsz, azt nem ismerem, lehet hogy valami új feature próbál kedvesledni
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest