Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Baland07
üzenetére
Szia,
nekem kicsit homályos a szervíz álláspontja, mert egy ilyen hibajelenség több lehetőséget is felvet. Nyilván ilyenkor (gondolom laikusként) teljeskörű vizsgálatot végez (adapter, csatlakozások, alaplap, tápaljzat, terhelési teszt melegedére, stb), és így hozza meg végleges megállapítását, ill. árajánlatát, elkészítési idejét.
Amennyiben megállapítható, hogy táp IC-vel van a probléma (töltésvezérlő-elektronika), akkor az adapter cseréjével orvosolható.Drágább lenne a beszerezhető adapter, mint maga a gép és ettől gazdaságtalan a javítás, vagy valami kimaradt? Nem lehetséges, hogy az alaplap táp-áramkör ellátására gondoltak (alaplap csere, náluk..) ??
Nincs valami félreértés?
/másik topic-ban is megválaszolva../
-
MornKapitány
tag
válasz
Baland07
üzenetére
Alaplap esetleg táp, érintkezési hiba... Meg kéne próbálni egy másik tápot használni hozzá szerintem. Nekem volt egy olyan gépem ami tényleg csak akkor töltött, amikor kedve volt. Végül alaplapcsere volt. Esetleg más probléma, melegedés ilyesmi? Milyen sűrűn történik meg, és hogyan lehet újra töltésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elmennek az elsőbe,asszongyák neki 30eFt,elmegy a másikba,asszongyák neki 32eFt-t,megtalál engem oszt mondom,hogy 17-18eFt,és örülünk egymásnak!..bár ne így lenne,mert a cél nem ez!
Pyttawrx