Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rjy08
tag
válasz
demars
üzenetére
Azt hiszem a nec driver van fent, mert a renesas telepítője egy dos ablakkal indít, ahol közli velem, hogy nem található eszköz. Mondjuk kicsit az is zavaró, hogy kategóriánként ömlesztve van a listában többféle is.

Webkamerát csak linux (linux mint) alatt próbáltam, ott tökéletesen működött.
Már régóta linuxos vagyok, így mikor megvettem ezt a gépet, akkor sem volt kérdéses, melyik lesz a fő rendszer. Ugyan kissé fájdalmas volt a tudat, hogy pl. ujjlenyomat olvasóról lemondhatok, illetve mint tapasztaltam, az érintős gyors gombok közül sem működik mindegyik. Meglepetésemre a fényérzékelőnél kellemesen csalódtam, mert azt simán kezeli.
Ha nem bánjátok, még 1 tapasztalatom megosztom, hátha más is belefut a problémába. Maradva linuxnál, a gyári xorg vezérlővel időnként kifagy a rendszer. Kinagyított flash videóknál rövid idő múlva szintén megadja magát. Megoldásként átváltottam a zárt nvidia legfrissebb verziójára, azóta atomstabil.
A hp weboldalán a win8.1 gyárilag nem támogatott. Mi a véleményetek? Ennek ellenére megoldható, hogy megfelelően fusson? (Driverek, környezeti érzékelő szoftver, protect tool stb) -
Ren Hoek
veterán
válasz
demars
üzenetére
Ilyen laptopon én sem játszanék, ez üzleti gép, nem erre való (sőt laptopon se játszanék egyáltalán már...)
Én mondtam neki vigye vissza Alfába, még garis. Ilyen logikai játékokkal mint a Portal II el lehet prüntyögni vele
de nem kéne crashelnie szerintem. Hőfokokat néztünk Speedfannal, de normális volt szerintem. Meg ennek a kasztninak egy i7-et is le kéne hűtenie... inkább proci gpu hibára vagy driveres bugra gondolok. -
Ren Hoek
veterán
válasz
demars
üzenetére
Az szuper

Nem az enyémek, cimbié és lakótársamé,... de nagyon bejön a masszív felépítés. Vicces, hogy közel két drb ilyen i5-ös procis gép kijön egy 150K tejfölösdoboz gép árából... Nem is értem, miért vesznek új gépet az emberek

Az egyik gépnek viszont van egy kis kehéje... normál helyzetben nem történik... ( amúgy simán elfut rajta a Portal 2...) csakhogy néha kilövi magát a gép egyszerűen játék közben. Félóránként meg elmegy róla a kép csíkozva... Elvileg ezeknek throttlingolnia kéne, nem lelőnie magát ha melegük van...
Lehet az i5-ben lévő GPU nyekkent meg?
Másik notin nem játszik az illető. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pitterix: Gyógytorna
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Revolut
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Késő van már.
Pyttawrx