Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
Dave567 #68160 üzenetére
Öntöttem adalékot a gázolajba (jót akartam tenni, valami neves német előállítótól), a DPF szinte 50km belül eltömődött. Gyári kiégető programot a szervízben lefuttatták 7e Ft-ért, de újra eltömődött pillanatok alatt. Ekkor leengedtem az adalékolt gázolajat, irány Pest. Ott 40e Ft-ért kimosták, azóta tökéletes, de nem is öntök semmilyen csodaadalékot bele. A cégre, ahol kimosták, már nem emlékszem, de sok van belőle, válassz egy számodra ideálist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hibátlan Razer XL gamer szék
- Akció elektromosan emelhető asztalok több méretben számlával és 2 év garival
- Új Kärcher LTR 18-30 akkus szegélynyíró fűnyíró - akku nélkül - 6 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Mágneses telefon, napszemüveg tartó Toyota Corolla E210, de más Toyotához is jó lehet
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest