Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
BlacKSouL #63272 üzenetére
Nekem is rápüfölte a hülye gumis légkulccsal. Eltört a féltengelyem, gondoltam húzok rá egy csövet míg elvontatjuk, venném le a kereket, nem jön. Teleszkópos kulcs elő, azzal lejöttek a csavarok. Kérek nem jön le, rúgom, gumikapáccsal ütöm, semmi. Kolléga nézi mit szenvedek, erre kiszúrja hogy a kerék őr belső része ott virít a csavaron. Így kellett a trailer. Szerelő mondja, hogy ki kell szedni a kerek csapágyat a tőcsavar cseréhez, az anya lefúrása közben sérül, és lehet a csapágy nem jön ki egyben akkor az is csere. Mondtam, hogy ügyes legyen, mert fél éve kapott új csapágyat. Szerencsére ügyes, így megoldotta a kivétele nélkül kb 2mm-t le kellet venni a tőcsavar hosszából és úgy bement, fogja rendesen az anya is.
Céges kocsival is jártam úgy, hogy defektet kaptam. Gyári kulcs volt nálam, meg se moccan. Ha nincs ott a 120 kilós kollégám aki páros lábbal ugrál rajta akkor nincs csere. Visszavittem ugyan oda a defektet megcsináltatni, mondtam, hogy az összes csavart lazítsák ki és nyomatékkuccsal húzzák meg. Húztak a szájukat, de mikor a legkulcs is alig bírta levenni akkor elnézést kértek...
Ezek után vettem egy emelőt és egy nyomaték kulcsot, összesen nem volt több 15k-nál, kb ennyi az éves csere is a gumisnál... Érdekes módon azóta kis kulccsal is könnyen jön le cserekor a csavar mégsem esik le. Viszont 50 km után tényleg után kell húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Windows 10
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest