Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityulika
újonc
válasz
rothfb #62582 üzenetére
Nemrégiben eléggé beleástam ebbe a dologba magam, pont azért mert én is éreztem főleg nyáron hogy ha bekapcsolom csak a szellőzést, a háttérbe működik a klíma, és nincs róla visszajelzés, Ilyenkor mindig azt hittem hogy a külső levegő hűvös, és ezt érzem hidegnek. Ezek után jöttek ezek a kattogások télen, amire rájöttem hogy a klíma kompresszor kuplungja húz időnként. Átnéztem a szerviz doksiban az elektromos rajzokat, ami azt mutatta hogy a működtetését a motorvezérloböl kapja, ráadásul három áramkörnek kel jelet kiadni, ami működtet három relét. Tehát vagy valami hiba van, vagy én nem értelmeztem jól a kézikönyv leírását. Na ekkor kapcsoltam át a MODE beállításoknál hogy a befújás ne a szélvédőre, és lábra menjen. Ekkor szűnt meg a kattogás. Remélem hogy így majd nyáron sem fog bekapcsolni a klíma ha nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Ena 8
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest