Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Pityulika #62572 üzenetére
Na várjunk. A szélvédő párátlanítására egy másik gomb felel az UFO-ban. Semmi köze a MODE gombhoz. A MODE gombbal persze, kiválaszthatod, hová fújjon levegőt a venti. De attól, hogy átállítom mondjuk, hogy csak a lábra fújjon, a klíma még bekapcsol. Automatikusan. A párátlanító gomb az más. Azt ahogy már írtam, nem is használom, az nincs bekapcsolva soha. Van rajta egy kis narancssárga led is, de azt nem kapcsolgatom.
-
veterán
válasz Pityulika #62577 üzenetére
Az a szélvédő párátlanító gomb. Van ilyen nekem is, mondtam, hogy nem használom. A mode gombbal csak simán a levegőt lehet fújni többfelé. Nekem jelen pillanatban a szélvédő-láb kombinációra van állítva télen, hogy ne párásodjon a szélvédő. De a párátlanító gombot (ami független a mode gombtól) nem szoktam használni. De ha be is kapcsoltam, mint legutóbb kipróbáltam, a klímát nem kapcsolta be, mert mínusz fok volt. Valaki meg is nyugtatott, hogy 3 fok alatt nem kapcsol be a klíma a fagyvédelem miatt, hogy ne keletkezzen kondenzvíz, hogy aztán ne tudjon odafagyni valahová és kárt okozni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pityulika #62580 üzenetére
Teljesen mindegy, hová van állítva a levegő áramlás, a klíma a fagy miatt sehol sem kapcsol be. Hiába hallgatózom. A párátlanító gomb megnyomására sem.
Viszont amikor enyhül az idő, pont az a problémám, hogy akkor is mindegy, hogy hova van állítva a légbefújás, akkor meg automatikusan kapcsol a klíma is. Nem jelzi, hogy on vagy off az AC, de hallom és érzem, hogy megy. Külön meg szoktam nyomni az AC gombot, akkor kiírja az AC off. Akkor kikapcsol.
Aztán van a full automata üzemmód, az megint más. Ott a megadott hőmérsékletet veszi figyelembe. Ott mindent automatán csinál. -
veterán
válasz Pityulika #62585 üzenetére
Persze. Egyet kattan. Működik a relé. Ha 3 fok fölé emelkedik a hőmérséklet és bekapcsolom a klímát, lehet hallani egy kattanást. 3 fok alatt, most a hideg miatt nem kattan és nem megy a klíma. Csak azt akartam mondani, hogy folyamatos kattogást nem hallok, az baj is lenne, ha egyfolytában kattogna.
-
veterán
válasz Pityulika #62587 üzenetére
Én ma végre megjárattam a klímát a 4 fokban.😃
Ahogy elérte a 4 fokot a külső hőmérséklet, azonnal be tudtam kapcsolni a klímát. Fél perc után kikapcsolt (külső-belső hőmérséklet viszonya), majd újra bekapcsoltam. Így ment ez egy darabig. Úgyhogy a fagyvédelem nem engedi bekapcsolni hidegben, ez bebizonyosodott. -
veterán
válasz Pityulika #62602 üzenetére
Biztos, hogy nem mindenkinél műkődik így a rendszer.
A szélvédő párátlanítása szerencsére a párátlanító gomb nélkül is igen hatékony. Még mínusz fokos hidegben is nagyon gyorsan, értsd 2-3 perc alatt langyos, majd nagyon hamar meleget fúj a ventillátor a nyílásokból. Ha ezt a szélvédőre irányítom, nagyon gyorsan leszárad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- LG LCD és LED TV-k
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest