Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabi94

őstag

Sziasztok!

Az elkövetkező napokban zaklatni fogom a topikot, ugyanis Édesanyámnak nézek autót. 5 főből álló család vagyunk, és eddig egy '99-es Ford Galaxy-t használtunk (7 személyes). Ugyanakkor ritkán megyünk 5 főnél többel, illetve 5 fővel is inkább max rövidebb távokra használjuk az autót. Anyukám ugyanakkor napi szinten közlekedik a városban egyedül, vagy 1-2 tesómmal. Ezeket, és a sok városi használatot figyelembe véve kezdtem el kompakt Civic-eket nézegetni, aztán addig-addig nézegettem, hogy nagyon megtetszettek. Megmutattam Anyumnak, és neki is tetszik. Így hát az első kérdésem az lenne, hogy egy ilyen 5 ajtós Civic megfelelő-e esetenként 5 személynek is? Nem a tengerre mennénk vele, csak mondjuk néha egy Pest oda-vissza 5 fővel, évi 2-3 alkalommal (180-200 km).

Ezt az autót néztem ki: [link]

Miket kell tudni ezekről az autókról? Mit érdemes nagyon figyelni vásárlás előtt? Milyen a xenon lámpája? Nem látszik egyik képen sem xenonnak, egyik hasonló autónál sem. Sima foncsorban van benne a xenon izzó, vagy hogy kell ezt elképzelni? Ennek a motornak nem láncos a vezérlése, ugye?

Elsőre nagyjából ennyi. Megköszönök mindenféle infót, ha bármi tanácsotok van, kérlek írjátok le!
    Köszönöm szépen! :R

Új hozzászólás Aktív témák