Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Ha nem tévedek még 150-ért sem kapsz büntetést csak az felett. Én is pályán 150 körül repesztek általában
Múltkor megérdeklődtem és tán 100 alatt +15km/ó 100 felett pedig +20km/ó felett kezdődik a büntetés 30 ezres bírsággal, és onnan megy egészen 300 ezerig tán._____
más.Amúgy ez a Jazz miféle kategóriába sorolt autó? Csak én nem tudom hova tenni?
Elmúlt három napban egész nap utaztunk a haverral és nézegettünk neki autókat. Több Jazz-t is megnéztünk, és valahogy elképzeltem ha odaparkolnám mellé az enyémet mennyire egy kategóriának tűnne egy civic-el, hol ott én előzőleg egy yaris kategóriának hittem. Tágas belső, és csomagtér mégis kisautó, egyszerű és nagyszerű Itt megjegyezném hogy ezt a radikális csakis külföldről behozottat vásárolok dolgot annyira nem értem.. volt módom tapasztalni az elmúlt napokban a fasza német meg osztrák importos autókat. Széthajtott szarok, sok km-rel (persze az óra teljesen mást mutat), láttam hogyan használják a németek zöme az autóikat, az egy dolog hogy "de a németnek van pénze szervizelni", csak nekem az éppen nem mond semmit. Null km-eres korától kezdve tapossák őket mint az állat (aztán megtehetik hogy 5 év múlva vegyék a másikat) legtöbbjükön ez gyönyörűségesen látszik is, hiába mutat az óra 110 ezret... inkább mutasson 270-et, de legyen rendesNa szóval több Jazz-t is megnéztünk, meg még rengeteg off autót (annyit most egy hétig nem birok autóra nézni ), egy jazz és egy is 200 volt a kb. 30 autó közül ami megfelelt az általunk elvárt kritériumoknak.
Aztán kérdezi a haver, hogy na akkor most melyiket? Mondom hülye vagy vazz.. hol említhető egy lapon egy kategóriában a kettő? Egyszerűen minden érv a jazz mellett szól. Gazdaságos, alacsony fogyasztás, kompakt, belül mégis tágas, abszolút vállalható csomagtartó, jól ki lehet látni belőle, könnyű parkolni, igénytelen (szinte csak tankolni kell, meg a kötelezőket persze), alacsony fenntartási költség, de mivel egy autóimádó buzi vagy így azt mondom az élet túl rövid ahhoz hogy egy ilyen unalmas autót vegyél egy szó mint száz ma el lett hozva az is 200.
Részemről csak annyi konklúzió, hogy szívem szerint soha többet nem vennék 4 hengeres autót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest