Hirdetés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát látod én se, épp a kiterjesztett garanciára kerestem a nyelestengely miatt ,erre belefutottam ebbe..
F.szom a kapkodásba bele.... Tényleg nem volt említve. javít a helyzeten, hogy év végi, már javított hengerfejes, tehát kevésbé érintett a problémában.
Irtam egy szerviznek, mert elvileg légzsák ügyben érintett vagyok, de ez akkora balfaszság a részemről.
Vmi témaösszefoglalóba mehetne, vagy valahova, mert tényleg sehol a neten nincs infó
Kotyogást nem hallok , síri csendben jár, nyelestengelynek van halvány hangja, de én ezt nem szúrtma ki egyből, szóval addig megy, ameddig, utána kuplungozáskor kap egy új váltót
Motor meg ha megtér... Hát csúnyán beszoptam :S Ilyen malőrt... Baccameg, most egyeztetek a szerelővel mi van ,de hát igazából mondhatnám, hogy kár aggódni.
40 ezerig ment németben, ha addig kiderült, akkor kiderült, ha nem hát így jártam...
Nagyon csalódott leszek, ha ez gondot fog okozni... Akkor aztán tényleg nem tudom mit kell majd vennem.
Sőt remélem ,hogy nem kidobott millió lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest