- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
zolynet #25763 üzenetére
jaja, csúcs kunyhó és hankúk gumik nagyon ott vannak, szépen csöndben a sarokban, de szárazon óriási potenciál van bennük, az rs2-vel én is nagyon elégedett voltam, ad07 szintű gumi volt, sőt szerintem picit jobban is tapadt. ráadásul angoloktól pofátlanul jó áron ház elé lerakva vettem az utolsó szettet, igaz 4 éve, 245-ös euró-nál, 116ezerért, 215/45r16 méretben.
tavasszal viszont gumicsere, vagy rs3 vagy ad08. könnyen elképzelhető az ad08 lesz, mert az rs2 viszont esőben korcsolyapályává változtatta az utat, mondjuk egyenes fékezésben jó volt, de így is életveszélyes tudott lenni. ahogy olvasom esőben meglepően jó az ad08 - már legalábbis a többi száraz versenygumihoz képest.igazából nem fogom széthajtani, télikerekek vannak rajta, le sem cseréltem tavasszal, nincsen mire, slick a nyári gumi már
csak nem akarok már motorról lefagyni nap végén, kezd nem egészséges lenni a 8-10 fok és driftelek minden kanyarban kb..
hátsó dob is megjött, természetesen az új tűzkarika meg egyéb szerelvények még mindig nem..
nekem csak ennyit mond: szeretnéd elvinni az autód? mikor? mondjuk akár most is. - vip vagyok, nincsen vérszívásszóval már csak egyszer kell bkv-ra szállnom, mackónadrág, edzőcipő, hátsó dob nagy csomagban, nem fogok kilógni az utasok közül
death:
mi a pontos gyári méreted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest