Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz Saccco #15607 üzenetére
Minden feltételt nem ismerek, és azt sem, hogy a Rafinál melyik csomagba mehetnél, és érdemes-e.
Viszont én a K&H-tól nem vennék fel személyi kölcsönt, hanem inkább a CIB-től, és akkor az utóbbit választanám, amit írtál, ezt:
"Vagy csinálok CIB számlát és utalom a feltételnek megfelelő összeget és úgy veszem fel a kölcsönt."
-
RR-13
őstag
-
merqree
őstag
válasz Saccco #15607 üzenetére
Nekem a Gránit Bank eseményei után jött az "ihlet", hogy váltok és kettő banknál nyitok számlát.
Mind a Raiffeisen Gold 2.0, mind a BM CIB ECO számlák elvárásainak megfelelek.
Az alábbi lesz nálam a menetrend:
fizetésem érkezik a Raiffeisen számlára, így teljesül az ottani igény. Onnan állandó megbízással "feltöltöm" a BM CIB ECO számlát, ahonnan az állandó megbízásokat valóban kifizetem. A CIBnél maradó összeget pedig bevásárlás során költöm el. -
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #15627 üzenetére
Axioma ötlete után megyek. CIB-ről megy a pénz a Raiffeisen-hez. Aztán meglátom mi sül ki belőle.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
merqree
őstag
válasz Saccco #15630 üzenetére
Óvatosan Gold 2.0 esetén, ugyanis:
2016.02.01. és 2020.12.31. között a Bank a fentiektől eltérően az alábbi kedvezőbb Általános feltételeket alkalmazza:
* tárgyhónapban az Ügyfél bankszámlájára (i) bankon kívülről vagy (ii) bankon belülről jogi személytől, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságtól, vagy egyéni vállalkozótól legfeljebb három részletben összesen minimum 400 ezer Ft vagy annak megfelelő összegű deviza jóváírás érkezik a Bank által jegyzett devizában. A tárgyhónapra vonatkozó díjterhelés során vizsgált időszak: tárgyhónapot megelőző hónap 27. napjától a tárgyhónap utolsó munkanapjáig (beleértve a kizárólag Bankon belüli azonnali és az azonnali átutalással érintett banki munkanapokat) terjedő időszak.Ezt én úgy értelmezem, hogy a CIBről hiába utalsz magadnak, mert Te (ha csak nem vagy egyéni vállalkozó, akkor is egyéni vállalkozóként kell utalnod) nem minősülsz jogi személynek, gazdasági társasgnak, stb....
Ennek nézz utána!
Én biztosra mentem, ezért a fizetésem megy a Raiffeisen Gold 2.0-ra, és onnan meg a BM CIB ECOra, mert ott nincs megkötés az indítóval kapcsolatban, csak az összeg érkezzen be.Fontos kiemelnem, hogy a BM CIB ECO esetében a számla feltételeket (főleg a minimum összeg beérkezését) nem ellenőrzik a megnyitást követő 3 hónapban. (Ez amúgy anno igaz volt a Gránit Banknál is, ott is volt 3 hónap türelmi idő)
-
axioma
veterán
válasz Saccco #15716 üzenetére
Hat, ha nem kapod Raiff-tol papirban, akkor felhivod oket hogy kered az 1x neked jarot utolso 3 honapra, nekem ingyen postaztak is be se kellett fiokba menni. Ha bemesz, ott nyomtatjak, pecsetelik (vittet nem pecsetelnek mert nem allnak neki a tartalmat ellenorizni). Siman kinyomtatva netbankbol sztem nem fogadjak el, de nem emlekszem.
Azt tudom hogy az Erstenel (hitelkartyahoz) alacsony jovedelemnel kernek jov.igazolast cegtol, ha viszont nagyobb osszeg utalva megy akkor meg eleg a szamlakivonat, ki erti ezt...
hitelesitett szamlakivonat _altalaban_ vagy szines fejleces papiros akinek havonta kuldik, vagy kinyomtatva es bank altal oldalankent pecsetelve, legalabbis nekem amikor kellett ezeket mondtak[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz Saccco #15786 üzenetére
Röviden: ha eddig sikerült díjmentesen használnod a bankmonitoros ECO-t, akkor ezután is menni fog.
Részletesebben: minden hatályos CIB ECO díjtétel (változás esetén újak is) vonatkozik bankmonitoros számlára is, kivéve azok a díjtételek, amelyekre díjmentességet kaptak 2 évre. A többi díjtétel érvényes a bankmonitorosokra is, tehát a változás (részben) érinti őket is. (A díjmentes tételek felsorolása olvasható az összefoglalóban.)
Tehát pl. a számlavezetési díj novembertől emelkedik a bankmonitorosoknak is, és fizetniük kell, ha nem teljesítik a jóváírási feltételt. Vagy ha 2021-ben emelik az előírt jóváírás összegét, akkor az a bankmonitorosoknak is emelkedni fog. -
axioma
veterán
válasz Saccco #16379 üzenetére
Hivd a 80-as szamon oket, nem gyorsabb de legalabb ingyenes... minden mas tuti lassabb mint kivarni h felveszik. [MyRaiff app eleve azt hivja.]
Kieg vagy nem csak az van hogy nem birtad kivarni? Amugy kartyatiltas iranyaban se hinnem h illetlen lenne ilyenkor lepni, azt max. nem az lesz belole.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest