- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
polonic #8307 üzenetére
En egyelore megtartom, mert eleg magas a hitelkeretem rajta, es annak a felet a mak-on keresztul a bankoknak lathatatlanul <0,6% per ho koltsegen ki tudom venni "magankolcsonnek".
Nekem ma utasitottak vissza egy Auchan kartyat. Az a trukk, hogy hiaba van letiltva a pozitiv KHR, egy pipaban van benne es kotelezo az igenyleshez, hogy hozzajarulsz a KHR lekerdezeshez es az adatok tarolasahoz. Szerintem meglattak a onecard-om es toltak ra az elutasitast -
Land
veterán
Üdv!
Aki kicsit jobban képben van a bankok által nyújtott személyi kölcsönökben, kérem ajánljon olyan bankot, ahol nem kukacoskodnak a kritériumokon és reális elvárásokat várnak el az ügyfeleiktől.
Tegnap párom bement az MKB Bankba Mosoly Személyi kölcsön ügyében és 5 perc alatt "lerendezték", hogy nem kaphat hitelt, holott a bank honlapján, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton kapott és olvasott infók alapján megfelelt a kritériumoknak.
Segítséget előre is köszönöm! -
polonic
félisten
Ez a raiffeisen onecard ez nagyon rossz lett az új feltételekkel.
Szerintem vissza fogom adni.
Szeretnék hitelkártyát használni. De most már tényleg nem tudom, melyik lenne a jó. Gondolkodom a Tescon is. Vagy a kh, ami mindenre 2 %-ot ad. Nem tudom.Amilyen jó volt az elején a rafi, ez most már annyira nem.
-
axioma
veterán
Egy BIZTOS, ha egyszer is elfelejted visszafizetni, az draga mulatsag (mert nem a dijmentes hataridotol toljak ra a kamatot, hanem akkor mar a vasarlastol kezdve!!!) Ha ilyen felelmeid vannak (nem eleg mobilba beallitani vagy ilyesmi), akkor nem feltetlen neked valo a hitelkartya.
Amugy bocs, hogy nem ugy irtam, en is a bonuszra gondoltam, csak az eddigi amex kartyakat (ami nekem is van) fogja ez levaltani (az amex mint kartyatarsasag megszunteti a kapcsolatot, de az otp a termeket masik tarsasaggal viszi tovabb, elvileg valtozatlanul) - ezert tudom, hogy milyen, hiaba friss termek.
Masreszt ennyi koltesnel en inkabb a KH-t neznem meg a helyedben. A 2% azert csak jobb.
Beszedesekrol nem nyilatkoztal, igy anelkul mondtam, nalunk mondjuk a havi kartyas koltes nem kicsi resze a rezsi, nem mind1 hogy arra van-e visszaterites. -
NORBl
aktív tag
Adott a bankszámlám, szerintem azt nem fogom bolygatni. Nem igen találtam jobbat a Cib-es Eco - nál, legalábbis ami az én igényeimet kiszolgálja, és ez mellé szeretnék egy hitelkártyát az év végi megtakarítás miatt.
Én erre gondoltam, és elmondásod alapján akkor nem rossz, amit ajánl. Bár most kicsit belegondolva. ahhoz, hogy összejőjjön a 30000 Ft, és ha 1%-al számolok, akkor egész évben 3.000.000 Ft-ot kéne költenem.
Azért annyi nincs meg.
Sztem a reális kb 500.000 - 1.000.000, azzal meg 5-10 ezer ft jön össze, és akkor benne van, hogy 1* elfeljtem időben visszafizetni, aztán kb. már bukóban vagyok, nem ?
-
axioma
veterán
Na varj, most csak hitelkartyat akarsz es visszateritesekbol nullazni a koltsegeket (sot), vagy folyoszamladhoz debit kartyat olcson (de ahhoz nem lesz visszaterites).
A hitelkartya barmely banknal lehet ugy is, hogy nincs melle folyoszamla. Egyetlen kerdes, hogy a folyoszamladrol kifele van-e utalasi dij (amikor kiegyenlited az elozo havi vasarlasaidat). Mert bankon belul ez altalaban ingyenes.
OTP uj kartyaja azert maceras lehet, legalabbis ha mint amex utod, megtartja a korabbi kondiciokat. Egyik, hogy ho kozben nincs kartyaegyenleg-noveles, a hiteltartozasod csokkentheted, de attol nem tudod ujra elhasznalni. Masreszt mivel evente 1x ad vissza, ha valamiert meg kell szuntetned, nagyobb osszegtol esel el, mint ahol havonta jovairjak. Cserebe ha rendszeresen hasznalod, a masodik evtol is ingyenes lesz, ezt mondjuk nem tul sok kartya tudja, es meg visszaterites is van.
Attol fuggoen, hogy mennyit koltesz, es mennyire szoktal csopbesz-t hasznalni (amit egyes hitelkartyak szinten visszateritesesen at tudnak venni, de nem mindre rakhato ra), talalhatsz jobb ajanlatot, ertsd: jobb eves egyenleget hozo megoldast. De jelenleg elegge mozog ez a visszateriteses kartya kondilista szinte mindne banknal, szoval kerdes, hogy amit most kivalasztasz, az mennyire fog ugyanugy jol allni fel ev mulva a piacon (esetleg azt lehet tudni, hogy hol leptek mar es hol me'g nem).
Egyebkent 2%-os kartyat ajanlanek neked, ilyen a UPC ha van naluk szerzodesed a BB-hez, bar ennek utana kell nezni, illetve a K&H-nak van 2% max. havi 3e Ft visszateritese (feltetel: 20e-et kolts vele), de mintha a ketto kozul az elozo tudna csak a csopbeszt (es az magasabb osszegben is maximalizal, de ez csak extrem magas fizunal lehet erdekes). -
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Hitelkártyát szeretnék, nem azért mert kéne gyors kölcsön, hanem mert szeretnék egyszerűbben, gyorsabban fizetni üzletekben, hogy ne kelljen kp-zni, illetve, hogy megtakarítsak, és ebből fedezzem a banki költségeim. Jelenleg a Cib bank-nál vagyok Eco csomagban. 3900 Ft-os éves kártyadíj. Nincs havidíj, mondjuk ha leosztom 325 Ft. Nincs más + költségem. Jelenleg az utalások is ingyenesek. Van jobb kostrukció bankszámla téren ? Esetleg ha bemennék OTP-hez, hogy szeretnék bankszámlát, illetve hitelkártya kombót, akkor ajánlanának valami VIP csomit ?
Melyik hitelkártyát ajánlanátok kezdésnek ? Mindent erről fizetnék.OTP Bonusz kártyát néztem ki. Jók a %-os ajánlataik. Lidl ben szoktam vásárolni, Tescoban is. 30.000 Ft az éves visszatérítés. 80.000 nettó jövedelem mellett igényelhető. Ez a "bestbuy" kártya most a piacon ?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #8288 üzenetére
Apró kiegészítés. Ma felmerült, hogy elhagytam a pénztárcámat, ezért mivel tegnap nem voltam sehol, visszanéztem a CIB alkalmazásban, hogy mikor használtam percre pontosan a kártyámat. Megvolt az időpont, így bementem a boltba ahol vásároltam, hogy nem e hagytam ott. A biztonsági őr nagyon kedvesen utánanézett, majd behívott, hogy pont akkor nem látszok a felvételen. Az derült ki, hogy a CIB alkalmazása 5 perccel későbbi időpontban jelezte a vásárlást, mint az üzlet kamera rendszere, megnéztük szerencsére pár perccel korábbról is a felvételeket, és azon már ott voltam. Szerencsére a pénztárca is meg lett itthon esett ki a zsebemből...!
-
axioma
veterán
Hat mi akkor gyujtottuk ossze a kartyakat, amikor me'g nem volt pozitiv KHR... egyebkent meg reflexbol tiltom a KHR-t. Arra kell figyelni, hogy az igenylessel egyutt nem iratnak-e ala olyat, hogy _elore_ engedelyezed.
Mondjuk mar volt pozitiv khr de a Raiff utana is siman megadta a netto fizu haromszorosa hitelkeretet. Lehet, hogy ok nem lattak rajta semmit, a lakashitelunket sem
Amugy igen, MAK visszateritesbol minden honapban kiszedtuk a max. keret 1%-at a kartyakbol (volt, aki "porgette", azaz egy honapon belul tobbszor hasznalta, visszautaltatta: jo idozitessel vagy szabad penzzel el tudta kisebb kerettel is erni a 10e-et). Mi pont azert, hogy ne szalljanak rank, nem porgettuk, igy is volt hogy koltsegek levonasa utan is havi 20e feletti penz jott csak ebbol. Na meg akkor volt egy masik fontos teny: nem volt tr.ado, a mak-bol kifele nem volt semmi dija az utalasnak, mehetett kulon a kartyaszamlakra, havonta akarhany reszletben. Most mar csak ugy jo, hogy havonta 1x kiutalas, a max. 6e tr.ado utan egy olyan szamlara, ami me'g ingyen utal es ott szetdobni. De mivel ossze-vissza fordulnak a kartyak, nem olyan trivialis osszeszervezni, van hogy keresztben (nem a kovetkezo hanem azutani) honapra lesz csak elkoltve, akkor persze a likviditasunkbol van visszafizetve atmenetileg.
Elo kene keresni, hogy mikor volt hogy felmodntak. Mikor is szunt meg a Cora mint Cora? 2012. Valamikor akkortajtra remlik, elvileg tobb mint 5 eve... -
_ATi_1
senior tag
Azigen...
Gondolom akkor még nem volt divatban a különböző MCC kódok kizárása a visszatérítésből.
Érdekelne egyébként, hogy egy ilyen felmondás mennyi időre szólhat...Egy próbát megérne.
Egyébként több hitelkártya esetén hogyan számítják a hitelkeretet? Valószínűleg többet nem kapnék, ezzel a Wizz-el is megszenvedtem. Bankfiókban elutasították a kérelmet, mivel csak munkabérből származó jövedelmet vesznek figyelembe, és ahhoz képest van egy aránytalanul nagyobb MFB-s hitelem...Másnap egy üzletkötő simán megcsinálta, amit aztán jóvá is hagytak nem is olyan vészes hitelkeret/munkabér aránnyal. -
axioma
veterán
Na igen csak a BB egyszer mar felmondott 3 kartyamat, kerdes hogy adnanak-e ujra
De ez a B terv, hogy ezt megprobalom. (A felmondas oka - persze csak nemhivatalosan - pont a visszateritesek kihasznalasa volt, akkor me'g MAK-kal. Amugy upc-sek vagyunk, jelenleg legalabbis.)
-
_ATi_1
senior tag
-
axioma
veterán
Ja MAK miatt vannak mar mindenfele kartyaink, most a mindennapokra keresek olyat, ahol nem csak egy szukebb MCC kod-halmazra hanem altalaban adnak visszateritest. A Raiff miatt, ahol ez megszunik. Paypal vegulis nem kulcskerdes, mert bar vasarlok vele, havi szinten jellemzoen inkabb alig parezer forintert.
Amugy a MAK jelenleg 2 het alatt 1 tizezred diszkonttal adja a dkj-t es abbol is lejon me'g a kamatado meg talan az eu is
Szoval mar nem buli csak azokra amik effektive adnak vissza. Csak nem en intezem, a parom meg tolja rutinbol a teljes palettara...
-
_ATi_1
senior tag
Ilyen tranzakciószám limitbe én is beleestem egyszer, Mastercard debit kártyával Sberbanknál. Ha jól emlékszem, itt 50 tranzakció/hét volt a limit, de csak online fizetés és PayPass fizetés számított bele. Szerencsére díjmentesen megemelték.
Hitelkártyában nem tudok segíteni, még most kezdek ismerkedni ezzel a világgal. Úton van egy Wizz-es kártya az Erstétől, számomra ennek volt legtöbb előnye. MÁK talán még a KH-nál nincs kizárva, és ott a 3000Ft-os havi limit kártyánként értendő.
-
törölt tag
-
axioma
veterán
Es unicredit narancs? Bar ott akcios jellegu a visszaterites de mar egy eve. Es mintha MAK se lenne kizarva, csak a szerencsejatek. Igaz, hogy lehet hogy csak valahol mashol van aprobetuben.
Masik kerdes: most ez valami uj hulyeseg, hogy naponta csak 5-10-15 vasarlas lehetseges? A raiff milla feletti kerettel 15 db 1-4 dollaros paypal vasarlas utan nem mukodott az etteremben... mazli hogy volt nalam masik kartya. Es allandora nem is lehet nagyobbra allitani a maxot! (egy napra igen, 2444 Ft-ert... vicc).
-
törölt tag
-
axioma
veterán
MKB Easy Card-dal valakinek tapasztalata?
Csopbesz tenyleg visszateriteses de 79 Ft? Akkor inkabb nem oda kene tenni (bar villany, gaz joval tobb mint 7900). A leirasuk szerint paypalra nem jar (nem is baj, ahhoz ugyis masik kartya van bekotve), meg MAK-ra, de minden masra mintha jarna 1% ha elerem a 30e-es koltest.
Es most nem latom hogy ki lenne zarva a postai csekk befizetes, vagy a szolgaltato oldalan kartyas fizetes. Nekem meg az siman jo csopbesz helyett.
Hatha valaki tudja. Pont MKB-nal nincs semmim, csak eg.pt. (neztem azt a kartyat is, de ott meg a visszaterites befizeteskent erkezne, akkor meg kapasbol lejon 4-8% belole mint mukodesi dij -- bar lehet hogy azt hamarabb megkapnam emiatt, de ha nem akkor csak hatranya van). -
törölt tag
A CIB mobilapplikációval kapcsolatos észrevétel:
A Google Adsense próbautalását korábban nem jelezte (ez egy 1 $ alatti összeg), csak ha beléptem. Szerencsére magamtól is néztem, hogy megjön e, hiszen ez a validációs folyamat része. A Google-től kapott rendszeres utalást utána viszont már igen
-
albiosz
őstag
válasz
windlord #8285 üzenetére
Mindenkinek az élelmiszer a legnagyobb tétel, szóval olyan már kvázi nincs, ami 2%-nál többet adna rá kp-ban jelentős korlátozás nélkül. BB Tesco kártyát nézd meg esetleg, ha sokat jársz oda. Clubcard pontokat gyűjtesz a vásárlások után, meg tematikus akciók vannak.
Ha ez nem szimpi (annyira nekem sem), akkor BB-nél nézz szét még! UPC kártya 2% mindenhol, max havi 20,000 HUF + 6% UPC számla után. Előfizetés kell hozzá, de ha nincs, köthetsz és ha megvan a kártya lemondod. Mondjuk felröppentek olyan hírek, hogy már nem igényelhető, de kondilistában benne van, egy kérdést megér.
BB Aegon, FŐGÁZ, Go is megér egy misét.
Ha repkedsz, akkor Erste Wizz is jó lehet, 2% mindenre, felhasználás Wizznél.
-
windlord
őstag
Hitelkártya után szeretnék érdeklődni.
Olyan érdekelni, mint pl. az Erste Max.
A vásárlások után x % jóváírás történik.
Fontos lenne, hogy élelmiszer vásárlásokra is terjedjen ki a kedvezmény, mert az a legnagyobb költség havonta.Nem akarok én adós lenni, csak a spórolás miatt szeretnék egy ilyesféle fizetőeszközt.
-
dptrsk
addikt
Ha jól emlékszem Smart csomagra váltottál nemrég:
Bankszámla hirdetmény Tempo csomag szerint(szerintem):
1,2% (min. 792 Ft/ - )
FONTOS bankkártya nélküli felvétel, mondd azt, hogy nincs nálad a kártyád, ha ezt választod(személyivel azonosítsanak be), mert különben a kártyás felvétel díját terhelik.
Bankkártya hirdetmény 2014.12.31 után történő szerződés, MCO kártya:
200 Ft + 1,49%
-
mzso
veterán
Ha a bank fiókban veszek fel, vagy teszek be pénzt ugye az ingyenes az OTP-nél?
-
axioma
veterán
válasz
polonic #8278 üzenetére
Ott is most [nyar elejen talan] vagtak. Elso 200e szamit csak be vagy hogy, akkor is ha az teljes egeszeben olyan, ami nem jogosit visszateritesre. Az ugyfelszolgalat a 3. majdnem nullas honap utan bokte ki, hogy jaaaa, van egy ilyen aprobetu, ugyhogy a MAK vasarlas miatt nem jar utana mar semmi.
De keress ra, hogy hogyan van pontosan, en anno mint kozos feltetel talaltam meg - egy cititol athozott kartya van a csaladban, azzal szivattak. -
axioma
veterán
Update: rosszul neztem, a szept.15-en kihirdetett az tartalmazta, hogy mas kategoriakra lesz a visszaterites es altalanos nem lesz, de azt nem hogy felezik meg 300e-nel vagnak. Ime
Ehhez kepest az aktualis:mai allapot
Ezek utan lassan azt se hiszem el, ha kerdeznek -
axioma
veterán
válasz
polonic #8272 üzenetére
Az Erste pont ugyanazt csinalta mar meg korabban. A visszaterites az elso x Ft elkoltesre jar, de ha abban van olyan ami nem jogosult, akkor arra nyilvan nem. Tehat ha jarna vissza 1% 3e Ft (csak pelda, nem tudom milyen szamok vannak ott), de te vasarolsz MAK-on, paypal-on, csekket fizetsz be vagy barmi ilyesmi az elso 300e-ben, akkor annyival kevesebb a visszaterites lehetseges maximalis osszege. Ezt masolta le most a Raiff.
Amugy a Gold kartyat nyirbaljak meg jobban, felezik a max visszateritest. Valami eves 17e koruli dijert nem 4x10e hanem 4x30e volt eddig, most 4x15e lesz. Nekem a ket valtoztatas kozul az egyik is eleg lett volna ahhoz, hogy - a hitelkeret miatt nem felmondva, de me'g gondolkodok - visszavaltsak simara. Ja es me'g egy csavar van a tortenetben: az elelmiszer helyett az elektronika lesz a fix 3%. Na az meg altalaban ugyis valami kedvezmenyt ado kartyaval ment (pl. euronics -10% epp szombaton vettunk igy mosogatogepet).
Ja es szept. 15 ota mar van ez hogy nem az elelmiszerboltra jar, ha jol olvasom... -
axioma
veterán
Raiffeisen nagyon durvan valtoztat megint a visszateriteseken
Van me'g valahol 1% mindenre (kiveve MAK es szerencsejatek) kartya? BB valoszinuleg nem adna nekem, szoval attol eltero bank kellene. Ahol ha csekket fizetek, vagy a gyerek ebedet (neten, kartyaval), vagy paypalt hasznalok, akkor az mind _koltes_ es visszateritesre alap. Nem csak 5 kivalogatott MCC kod. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Fél év múlva betöltöm a 24-et. Jelenleg OTP-nél vagyok, junior számlacsomagban. Elkezdtem nézegetni mire kéne váltani. OTP-vel nem volt bajom amúgy, de átkerülnék a jump-ba, annál pedig ahogy nézem vannak kedvezőbb csomagok is.
Szóval, havi 130-150k érkezik a számlámra, levenni nagyon ritkán szoktam (de legyen havi 1), úgy 2-3 havonta utalok, szóval az ritka. Netbankot használom (jó lenne ha ingyenes lenne), az OTP-nél jó volt + hogy mobilra is volt, ezért sms szolgáltatást nem is kértem semmiről, mert telóról rögtön meg tudtam nézni. Úgyhogy kártyával fizetek általában mindenhol. Netes vásárlásra is jó lenne ha a kártya jó lenne.Postán melózom, így van ilyen posta flotta számlacsomag fhb-nál. [link] Ez végülis, ahogy nézem nem is rossz. 99 ft számlavezetési díj havonta, kártyadíj első évben nincs. Viszont sajna mobilra nincs netbank alkalmazásuk.
Kalkulátorok egyébként a CIB Eco számlát hozzák ki győztesen. Bár amennyi kalkulátor annyi különböző "győztes".Szerintetek?
-
petipetya
nagyúr
CIB Classic Magánszámláról át tudok váltani CIB ECO bankszámlára? Olvasgatom az oldalt, de nem világos.
"Az ajánlat számlával rendelkezô, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával." - alapból mindenkinek van bankkártyája egy számla mellé, nem???
-
VirsLee
őstag
válasz
Ereshkigal #8264 üzenetére
Hajrá
Én június óta reklamálok az Ersténél.
Az ötödik után untam meg. Ha bukok rajta is máshova megyek... -
Ereshkigal
őstag
válasz
VirsLee #8175 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásodat, neked is axioma!
Tudom, pofátlannak tűnhetett, amit írtam, viszont nem én találtam ki, csak olvastam, és gondoltam, miért ne.
Szóval nyitottam egy számlát ilyen digit@ll szolgáltatással, előtte persze a bankban mindenre rákérdeztem, hogy de tényleg ingyenes ez is, meg az is? Az. Eltelt egy hét, megjött a dombornyomott mastercard is, felnéztem a netbankba, - 5400 Ft, éves kártyadíj. Az hogy? Felhívtam a telebankot, hallatszott, hogy nem igazán van képben a csaj, de valahogy ki akarta vágni magát, így azzal jött, hogy a kártya igénylése díjtalan, de egyébként van éves díja... na itt elröhögtem magamat, ekkora baromságot. De azt mondta, utána néz... kb 15. percig vártam rá, aztán azt mondta, úgy néz ki, igazam van, beírja akkor panasznak. A történet vége az, hogy azóta visszakaptam a pénzt (a 27 forint büntetőkamatot mondjuk nem), fizettem be rá, vásároltam vele, pénzt nem vettem fel vele, és úgy néz ki, hogy így tényleg nincs semmi díja.
Aztán ha hó végén levonnak valamit, megint megyek reklamálni.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Nem tudom hogy jo helyre irok-e. Az lenne a kerdesem, hogy a K&H es a PayPal kozt mennyi az atfutasi ido refundolas eseten? Tegnap vasaroltam eBay-en, utananezes utan kiderult hogy a hirdetes el volt irva, ma meg cancelelte a megrendelesemet az elado (suru bocsanatkeres mellett, megjegyzem - marha pozitiv egyes vateras joemberekkel szemben). Az eBay belso levele szerint refundolva lettem de nem latom az osszeget meg a szamlamon, csak egy zarolt osszeget a bank alkalmazasaban a szamlahoz kotve (ami annyi kabe mint a levonas volt vasarlaskor). Ilyenkor hogy tortenik, a zarolt osszeg lesz feloldva vagy kapok kulon utalast majd valamikor? Esetleg SMS ertesites is jon rola ha lathato lesz az osszeg a szamlamon?
-
mzso
veterán
Helló!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy meddig ingyenes a számlavezetés, ha szeptember 6-án tértem át Smart-ra OTP-nél? (természetesen a feltételek teljesülése nélkül)A szöveg elég értelmezhetetle: " A havi vizsgálatot megelőző 4 hónapból (havi zárlati napot megelőző negyedik hónap 16-a és a havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 2 hónapban [feltételek] "
"Türelmi idő: a Smart számla nyitását követő első 4 hónapban a fenti feltételek teljesülésétől függetlenül számlavezetési díj nem kerül felszámításra elektronikus számlakivonat választása mellett."Most akkor december végéig vagy jan 6-ig ingyenes?
Egyébként, ha úgy látom jónak akkor áttérhetek bázisra különösebb probléma nélkü? (És megtarthatom az ingyen adott Smart-os bankkártyát?)
-
Sziasztok!
Nem rég költöztem albérletbe, eddig kollégista voltam. Pár napja figyeltem fel az OTP CsekkRendező játékára, ezzel van valakinek gyakorlati tapasztalata? Szegeden élek egyébként, ha ez számítana valamit a játékra vonatkozóan.
-
axioma
veterán
válasz
mickemoto #8257 üzenetére
Egyebkent ha egy banknal ingyen van a kartyalimit-allitas, akkor mar mind1, hogy limitet allitasz vagy penzt teszel ra.
Vagy kh-nal van kulon olyan (mert gondolom nem a fizikai kartyahasznalattol felsz, hanem hogy a neten hasznaljak illetektelenul), hogy mas a vasarlasi limit, es mas a netes vasarlasi, utobbihoz raadasul kulon pin kod tartozik sms-ben amit ok-zni kell - kerdes, hogy mindig jon-e, mintha valaki irta volna hogy nala nem tokeletes. Ja es ezt az egy db kartyaddal, nem kene kettot fizetni. -
ak05
tag
sziasztok
ma utaltam forintot unicreditnél magyar számlára,mennyi idő alatt ér át?
lehetséges,hogy a hétvégén átér? -
törölt tag
válasz
mickemoto #8252 üzenetére
Nálam a CIB bankban van Internetkártyám, pénz csak akkor van rajta, amikor vásárolok róla. Egyik számlámról a másikra vezetem át, és azonnali a művelet - ezt azért mondom, mert Budapest Banknál úgy ment mint a normál átutalás, azaz ha hétvégén nem volt rajta pénz, akkor már nem is lehetett, csak hét elején - CIB-nél egyből ott van akkor is, ha éppen Karácsony van.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest