Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Fontos az a lakkozás, mert sok minden sérüléstől megvédi a fát... hasznos, egy asztalos ezt tudja is.

-
Milka 78
nagyúr
válasz
ilyennincs
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

Recon666 : Hidd el,de még azzal sem.Én autófényező vagyok,túl bő egy tucat házon.Próbáltam a matt feketés és a akrill-bázis+lakkos(ezen belül oldószeres és vízbázisú)festékeket és a nagyon sérülékenyek egy gyárihoz képest.Ha csak simán az alura fújsz az már bukta,mert nyers fémre savas(wash-primer)alapozó kell ami nem 2 forint.Ezt próbáltam különböző 1 komponensü(flakonos)alapozókkal helyettesíteni,de...
A csavar fejeknél kezd majd lepattogni először.Ha meg van a fent említett alapozó akkor sokat javul a helyzet,de még mindig nem az igazi.Az én kecóm színterezve van gyárilag ami jóval tartósabb mint a festél(lásd alufelnik).Amúgy a gyári festékek csak a beégetősek,de a fényezők nem olyannal dolgoznak.60 fokon megy a szárítás mindenhol ami kb olyan mintha a nyár közepén kirakod a napra.Szerintem az alapozáson múlik az egész 
-
szepsy
senior tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Nekem is kellene egy nagyobb ház, csak az a baj nem rég vetem a mostanit :S
Nem gondoltam át jól:S -
Oxi
aktív tag
válasz
ilyennincs
üzenetére

-
Oxi
aktív tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Köszi.

Egy Dothan 740 1,73GHz-t hűt a Ninja. Max. terheléskor 40 fokra is felmegy a proci hőmérséklete.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ilyennincs
üzenetére

eléggé halk..
(gyak. egy halk zümmögést lehet össz. hallani)Stirbi. Alex Lamb-Freedom (Tiesto - Club Life 177)
-
Gorneck
legenda
válasz
ilyennincs
üzenetére
A cikkem aplaján kiderül ez miért nem oldható meg...vagyis megoldható, csak nem egyszerű...
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs
üzenetére
az ott egy 8600gt a képen ?
hu nemtudtam kitalálni h milyen vga lehet az 
-
Atke
senior tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
ilyennincs
Kék ventikA nightcomp-nál lehet venni, drága de szerintem jók! Én a silent-eket használom és nem egy ismerősőm vett/cserélte le Gelid-re a meglévő ventijeit! Harisnyázva, gumipöckökkel, matricával a dobozba! Kinai de nagyon igényes!
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs
üzenetére
pontosabban
? -
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs
üzenetére
hm jó lett jó lett, s mi konfig van becsomagolva?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Ez igaz!

Csinálok párat a kábelekről...
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Szép! Tetszik, ahogy a szivacs mindent takar... hasznos dolog.

Igyekeztem én is elbújtatni mindent, de rájöttem, valami plusz "takaró" dolog kell, különben semmire nem megyek... Jelenleg ugyanis már eltüntettem a dvd író kábeleit, felül vannak elvezetve, ami oldalról nézve nem látszik, de csak tanácsos volna valamivel elrejteni az alaplap tetején kolbászoló kábelekkel együtt...
túl sokat akarok... 
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
A kék ventit leszámítva 5-ös

-
simii16
aktív tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Nagyon szép lett, grat.

Azért még hátulra a kék lapátos ventit fontold meg.

-
Benyaking
aktív tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Jo kis haz csak kar hogy papirvékony! Elotte egy Gigabyte hazom volt az sokkal vastagabb.
Ez is csak ideiglenes majd obsidiant szeretnek! -
lalimano
tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Köszi a válaszokért mindenkinek (a linkelt topikokért is)
Ez a Enermax Apollish Vegas jól nézne ki az Aerocool Jr2-őm első, gyári ventije helyett
És bocs az off-ért -
WolfheartGR
őstag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Élvédő.
-
PH-User
addikt
válasz
ilyennincs
üzenetére
A nevét nem tudom megmondani, de nagyon rugalmas gumiból van és rá lehet nyomkodni az ilyen lemezek szélére, pont erre van kitalálva. Barkácsboltban vagy vas-műszaki boltban kérdezz utána, nekem csak ígérték, hogy szereznek.

-
AndrewTdi
addikt
válasz
ilyennincs
üzenetére
Vannak belőle ilyesmik. Lehet venni szinte bárhol. vagy adsz fel aprón hirdetést, hogy 2 gombóc fagyiért érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A csavar fejeknél kezd majd lepattogni először.Ha meg van a fent említett alapozó akkor sokat javul a helyzet,de még mindig nem az igazi.Az én kecóm színterezve van gyárilag ami jóval tartósabb mint a festél(lásd alufelnik).Amúgy a gyári festékek csak a beégetősek,de a fényezők nem olyannal dolgoznak.60 fokon megy a szárítás mindenhol ami kb olyan mintha a nyár közepén kirakod a napra.Szerintem az alapozáson múlik az egész

(gyak. egy halk zümmögést lehet össz. hallani)
hu nemtudtam kitalálni h milyen vga lehet az 
?
túl sokat akarok...