Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Gh00st
üzenetére

szép. teteszik.
általában sugárban okádok a kivilágított gépektől, (ezzel most itt népszerű leszek
), de ez nagyon tetszik. harmónikus, hangulatos, letisztult.a kijelzőnél lévő megvilágítást ha valami lelktronikára tudnád kötni, (kapcsolható, alternatív módon), hogy úgy változzon az erőssége, mint az ambylight-nál.

most már engem is egyre jobban izgat a szőránd kijelzés. csak több tech korlátom van. (még kölönböző felbontású és méretű a 3 kijelzőm, stb...)
-
Atke
senior tag
-
Atke
senior tag
válasz
Gh00st
üzenetére
Engedelmeddel, én is megszólalnék!
A kék fényeket én is kiszedném, a fehér led, az most tényleg kapós
bár szerintem nem baj ha nem világít.
A crossfirenél a kábeleket összekötegelném. És ezt egy jó pár helyen megtenném,hogy ami hátra el van vezetve, ne lógjon látható helyre.
Az asztal alatt ha elrendezed/asztal lap fölé felkötegeled a kábeleket, hihetetlen PLUSZT kölcsönöz az összhangnak, Tapasztalat, 2év után rászántam magam
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meg szerintem az csak arra jó, hogy telenyomja porral a géped belsejét....Ki vele! 

), de ez nagyon tetszik. harmónikus, hangulatos, letisztult.