- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Szerintem húzogasd ki az összes kábelt a tápból és az alaplap tálcához legközelebbit dugd vissza először, a lehető legfeszesebben, úgy, h annak legyen a legkisebb kanyarodási íve, de az legyen szép negyed kör alakú. Ezt fogasd oda hátul ideiglenesen valamihez kötegelővel, h úgy maradjon. Ezután sorrendben az összes többit ugyan így vezetgesd el, ezek már tudnak igazodni az elsőhöz - aztán egymáshoz. Ha mindegyiket rögzíted egy kis kötegelővel, akkor a helyükön fognak maradni, míg végig nem érsz. Mikor megvan az utolsó is, akár egy nagy kötegelővel rögzítheted az egészet, és a kicsiket levághatod. Én így csináltam meg az enyémet, nagyon szépen egy ívben futnak ki a tálca mögé.
Ami meg marad a tálca mögött, azt el lehet terítgetni egymás mellett, el lehet vezetgetni, már ha van helyed.Vulcanba alig volt, de megoldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest