- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
plejik #16887 üzenetére
Nekem valamiért ezek az oldalventis gépházak nem jönnek be.
Amennyiben ez a vélemény számít-(bár az előbbi hszm-re ellentmondásos), akkor a Zalman házat javasolnám.No nem azért mert masszívabbnak tűnik, hanem az előbbi érv alapján.
Szerk: -bár az oldallapot a legegyszerűbb moddolni.
-
plejik
addikt
aero
ek ma lian Li házak nem nagyon jönnek be.(személy szerint) ,elég ,hogy is mondjam egyszerűk nekem és annyi pénzért azéárt valami "dízájnt" is adhatnának.Legalább is nem láttam még nekem tetsző lian házat.
A TT -házak valóban nem a legtökéletesebbek.Nekem is volt Armorom volt egy két illesztési probléma + ventirezonálás stb..De azért az ember bízik hátha az újak jobbak.
Voyage:
Elmegyek én szerelgetni vásárlás nélkül is...csak 1-2 darab vagy dolog véletlen nálam maradna..
Karácsonyra házat akarok szóval lehet bombázni az ötlettekkel emberek!Amik szellőzés és elrendezés lehetőségében is nyújtanak valamit + 1kis "dizájn".
Lehet nem ebbe a topikba kéne de itt vannak a fanatikus "gépházcserélgetőszerelőszépítőemberek"
-
jones965
Modder
válasz
#97544192 #16885 üzenetére
No már csak Te hiányoztál!
-úgy látom Te is olvastad a logout-os cikkemet, amiben kifejtettem az álláspontomat a ház álltalam elvárt felhasználási módjáról.
Viszont itt sehol nem említem a rossz minőséget.
Akkor csak azért is FOREVER Thermaltake(#16885) BR4D:-erre most ráhibáztál, mert más fórumon az avatarom valóban indiana jones
-
törölt tag
jones, azért a te átszabott házad már nem thermaltake.
én egyetértek kelzsocával, a thermaltake házak egyszerűen gagyik... ráadásul drágán gagyik!"Még ha a felhasználó nincs is megelégedve a ház kínálta szerelhetőséggel az egyéni igényei alapján.Ezért van a casemod."
egy 50k-s háznak már közel kéne lennie ahhoz, hogy ne kelljen modolni... ehelyett a thermaltake-t nem csak modolni kell, hanem átépíteni tulajdonképpen az EGÉSZET.
"No már csak Te hiányoztál!
"
te is nekem indiana jones!
-
kelzsoca
félisten
válasz
jones965 #16881 üzenetére
Igazad van, nem lehet általánosítani, de az olcsóbb modellekre általában igaz.
A drágább 50k körüli házakból csak egy htpc házzal találkoztam.(#16881) jones965
az én tapasztalatomat elhiszitek, akkor bátran kijelenthetem, hogy igen minőségi anyagból és körültekintően vannak megépítve ezek a full tower házak.
hát erről van szó
-
jones965
Modder
válasz
kelzsoca #16879 üzenetére
Ezért nem szabad álltalánosítani.
Konkrétan kell megnevezni a típust, hogy az esetleges potenciális vásárlókat segítsük ezekkel az infókkal.(#16880) aero. -amennyiben az én tapasztalatomat elhiszitek, akkor bátran kijelenthetem, hogy igen minőségi anyagból és körültekintően vannak megépítve ezek a full tower házak.
Még ha a felhasználó nincs is megelégedve a ház kínálta szerelhetőséggel az egyéni igényei alapján.Ezért van a casemod. -
kelzsoca
félisten
válasz
plejik #16858 üzenetére
A Thermaltake házaktól nem kell elájulni szerintem
Rossz illesztések, gyenge anyaghasználat, bosszantó hibák, nagyjából ezek jellemzik az összes házukat
(magánvélemény nem megkövezni)
Illetve ha valaki tud ezekre ellenpéldát felhozni, és azt tényekkel alátámasztani elhiszem hogy nem rosszak, de semmi több
-
Voyage
aktív tag
válasz
plejik #16871 üzenetére
Na ja, de természetesen, ha megvennéd, eljöhetnél ide, és a már használatban levőt megvizslathatnád, annyi ideig, amíg csak akarod, szerelhetsz, vagy bármi.
Gondolom a stacker se 20k volt, mikor megvetted. Én a 830-at is 50 körül vettem talán, ahhoz képest, ez +10k, és milliárdszor jobb.Jones965: Engem már hajt a dolog, amit tőled lestem le, hogy a lap alatt, táp fölött beteszek valami lemezt, és oldalára valamit gravírozok, fekete plexibe, de nekem már fáj a szívem belegondolni is.
-
plejik
addikt
válasz
Voyage #16870 üzenetére
Kinek mi ér sokat.
Én házért a zalman árát is sokallom ,de ez van.A thermal viszont elég jó ár ban van és elég praktikusnak is néz ki.Sőt nagy és jól szerelhető.
Félek az új felé nyitni.Ha veszek egy ilyen "kis" Silverstone csodát és ha nem jön be , akkor aztán verném a fejemet a falba---> pont így
100.000 ért már komoly gépet kapni ember...
-
Voyage
aktív tag
válasz
plejik #16868 üzenetére
Igenám, de viszont ez még egy ideig szerintem meg lesz.
Mielőtt megvettem, megnéztem egy-két házat, sajnos a kiszemelt Lian Li-t nem sikerül, de pl az általad is nézett zalman-t élőben megnéztem, hááááát....
Ég és föld.Az se rossz, nyílván, nem hiába annyi, amennyi, de ha az annyit ér, amennyiért adják, ez 100.000-et ér, legalább.
-
plejik
addikt
egy pár kép az egyik régi házamról.
-
plejik
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16856 üzenetére
á nem tom.
bejövős mindkettőőő
-
Voyage
aktív tag
Ha valaki nem látta volna még: [link]
-
plejik
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16853 üzenetére
Ez sem győzött még meg ...
A GS1000-es masszívabnak tűnik.
-
plejik
addikt
Igen néztem a külföldi teszteket de sajna nem vagyok egy angolzseni.
De elég jó értékelést kapott a Thermal.Viszont a Gs 1000 gyönyörűűűű!!!
De mindkettőnek nagyon jó a szerelési lehetősége és szépen ellehet tüntetni a kábeleket.
Azért még 1-2 emeber véleményére kiváncsi lennék.
[Ezt] a szettett akarom lecserélni.
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
-
urdongo
tag
válasz
Mans20 #16844 üzenetére
Hát én egy sima tecsóban vettem hasonló szettet. Abban volt ilyen öntapadós kábel rendező cucc. 300-400 Ft körül vettem. De az öntapadósokkal nekem valahogy mindig meggyűlik a bajom. Egy idő után elengednek...de talán ha még pillanat ragasztóval is rásegítesz lehet ott maradnak hosszabb távon is.
-
PartyShan
aktív tag
Üdv.
Tudtok nekem abban segítani hogy merre találok ilyen cuccost? Most voltam a boltban de ott nincs. Keresgélek a gugliban is de sehol nem találok. Lehet én vagyok béna. Aki esetleg tud ilyet valahol légszíves közölje velemElőny ha a bolt Budapesten van. Öntapis lenne a legjobb nekem. Előre is köszi.
-
Gaben01
őstag
válasz
Mans20 #16836 üzenetére
Neked egy Dremel-re lesz szükséged: [link]
Webshopokban vagy praktikerben nézelődj (vaterán ugyanannyiért árulják újonan,mint a praktikerben).Van hozzá flexkorong,avval kell nekiesni a ventirácsnak,a flex sajnos nem igazán alkalmas erre (hacsak nincs baromi nagy rutinod a flexelésben). -
Mans20
addikt
Jóest
Van egy aeroengine II házam,hátra akarok egy 12 es ventit de túl sürűn vannak a lukak,és ki akarom vágni hogy normálisan kimenjen a levegő,csak nem tudom mivel kéne.Szerezzek flexet és avval barmoljak,vagy van valami jobb is?
Itt látszik az első nagyobb képen.
-
5@$
aktív tag
nem gáz közel ülni
drága volt a TV mert amikor megjelent akkor lett véve
többvoltmint900k:'(
de nagyon jó képe van, és játszani rajta nem utolsó
-
urdongo
tag
válasz
SpongyaBob #16831 üzenetére
Hát.. lehet igazad van. Ráadásul nincs sok tapasztalatom a spry-el való festésben. Mindenesetre holnap egy "teszt" felületen megvizsgálom ezt a festéket amit kölcsönbe kaptam hátha....
Az autófényezés az ugyanaz a technológia mint a színterezés? Valamint neked mennyibe volt a ház lefestetése? -
SpongyaBob
veterán
Szerintem fújasd le autófényezővel az a tuti. Nem akarom lenézni a képességeidet, de csak összegányolás lesz belőle az autófényezőéhez képest hidd el..
(Saját tapasztalatból mondom)
-
urdongo
tag
Én is közbevágok nem kifejezetten az aktuális témához kapcsolódóan. Szóval időközben a PC előlapján változtattam egy kicsit. Azzal, hogy beiktattam két plussz ( kép 1, kép 2 )kapcsolót a "beltéri" világításnak. Valamint én is készítettem egy videjót.
Továbbá kérdésem lenne:
Szerintetek a Prisma Color hőálló spray-e mennyire ideális a ház belső lefújására? Elvileg motorblokkokat szoktak vele lefújni 600C-ig hőálló és nem pattogzik. Van valakinek vele tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Voyage
aktív tag
válasz
DjAaron #16819 üzenetére
Olcsó kategóriás gépekbe, amik 100w-ot fogyasztanak, tökéletes az ilyen táp, mert olcsó. De neked egyedül a vga-d 2-szer annyit fogyaszt, a gép többi részét nem nézve. Hiába írják rá, hogy 600w, ha utánaszámol valaki, rögtön kijön, hogy max 300w-ot ad le. Én elektronikai műszerésznek tanulok, ezen belül is főleg pc hardver szakembernek, tudom, miért mondom, hogy ilyen ipari hulladékot ne.
Amúgy ugyanazért gyártják le, amiért ha kimész a kínai piacra, és látod, hogy hamisított márkájú napszemüvegek, 1000ft-ért gagyi játékmobil van, ami kibontás után rögtön szét is esik.SilverStone Raven 01 plexis ház eladó!
Full bontatlan.
Sikerült 2-t beszerezni, akaratomon kívül. Egyik használatba, másik dobozába.
Árról privibe érdeklődni. -
DjAaron
tag
Mondjuk ezt nemértem,hogy gyárthatnak le ilyen tápokat? Ki az a barom aki ezt engedi?
-
Zolás
addikt
válasz
DjAaron #16810 üzenetére
Ha nagyon erős az ajtó tedd a mostani mellé extra kitámasztónak.
A milyen tápegységet vegyek c topikban kérdezd meg milyen tápot ajánlanak neked ehhez a sok kütyühöz és vegyél egy olyat. Ez a kettő amid van életveszéééély
A tápos fórum -
-
DjAaron
tag
Nem sajnálnám, ha lenne pénzem.
-
DjAaron
tag
Gondolom egy 350-es Silverpower édeskevés:
-
kelzsoca
félisten
válasz
DjAaron #16807 üzenetére
De azért az valamire jó, de viccen kívül tényleg vegyél bele minimum valami FSP-t ami belépőszint ~5-7k-ért lehet venni, vagy egy picit drágábban Corsair CX400 12.5k
Azért nem ajánlottak mert gyenge minőségű alkatrészekkel rendelkeznek, valamint nincs bennük védelem. Ezeket a hiányosságokat általában nem veszi észre a felhasználó, ha a tápok nem kapnak nagyobb terhelést. A rájuk írt teljesítményt általában nem is képesek adni, és mivel nincs bennünk védelem, meghibásodásukkor a számítógép többi alkatrészében is könnyen kárt tesznek. Tehát nem csak magukra, hanem a számítógép többi alkatrészére is veszélyesek.
Idézet a melyik tápegységet vegyem topic 1. hozzászólásából!
-
kelzsoca
félisten
válasz
DjAaron #16804 üzenetére
Hát azt úgy érti, hogy az a táp ajtókitámasztónak, muskátlisdoboznak, vagy télen madáretetőnek még elmegy, de tápegységnek már nem, semmiféle védelem nincs benne, ha eldurran a táp, szinte biztos, hogy elviszi magával a rákötött dolgokat is
A saját és géped biztonsága érdekében vegyél valami minőségi tápot azonnal
-
moha21
veterán
Na részletesen úgysem tudom bemutatni a szobát szóval csak a lényeg 3 kép és két videó:
a képek:[link]
[link]
[link]
természetesen a hangfalakból kettő van hátul is sztereóban.quadro-ban megy a rendszer.Egy átalakított piaci plazmagömb a zenéléshez monitor sorkimenő trafóról megy kb 50Kv-ról.
asszem valami BUA valahanyas bipolaris tranzisztor erősíti a tápjelét.:
[link]És egy kezdetleges plazmahangszóró, amit most is csinálok ( igaz tesla tekercsel), ez hasonló elven működik, mint a fentebb levő eszköz csak nem volt még tápom hozzá.:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged