Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz Nyugdíjas #12700 üzenetére
ehh...én csak dizájn!
aero. lesz a válaszadó!
aero. oks pihenj egyet és holnap még finomítunk. ahol tudok segítek csak én nem ismerem az ilyen weboldal összerakós progikat vagy nemtom mi ez...
mod: igazából az lenne a legjobb ha lementenéd azt amit csináltam (gif) és a színeket méreteket mindent megpróbálnál átrakni az oldalra! a logót meg vágd ki és úgy helyezd bele! a jelenlegi is kép nem? csak berakod a helyére és annyi..
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Hurkaleves #12701 üzenetére
blogmotorra húztam rá egy galéria szintű megoldást, php + css
-
aero.
veterán
válasz Hurkaleves #12703 üzenetére
oké, majd meglátjuk mi lesz holnap, délbe kelek megpróbálom kihozni a legjobbat, most csak programozási résszel foglalkoztam inkább, eléggé megváltozott az oldal azóta.
írok majd egy privátot holnap, ha el nem felejtem, nem feltétlenül az oldal lesz a téma.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Hurkaleves #12705 üzenetére
no ja, aki most téved ide kb így kezdi, hogy wtf
-
törölt tag
Ki a f....m írta át a gépem kódjait PC-STYLE-on?
Mert akkor csinálja is vissza, tegnap csomót szoptunk vele... -
Stirbi
addikt
válasz Hurkaleves #7990 üzenetére
fasza lett , látom lecserélted az s1et is
-
Hurkaleves
őstag
válasz Stirbi #12715 üzenetére
ehh...én most nem vágom...miről is van szó...
régebben öcsémmel (for3l-el) együtt használtuk ezt a accot és lehet az ő gépéről beszélsz még....
igaz nekem is cm690-es házam van meg van benne minden finom ketyere, de én annyira nem adok a külsőre....illetve a belsőre.. szal föl se teszem még ide sem! -
Stirbi
addikt
válasz Vasinger! #12723 üzenetére
kikérem magamnak ez 2mp el volt fényképezeve , amugy tényleg qwa szar a képminőség, pedig nem szokott ilyen lenni, szerzek fényképezö gépet és csinálok avval majd rendeseket
gondoltam kis izelittő képpel nemteszek rosszat senkinek
BR4D-jo az falura
Zefír-ámen Papa
pisztoly-mindegy hagyjuk LoL
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Stirbi #12724 üzenetére
Nekem nem volt semmi baj avval, hogy lefényképezted és beraktad, csak van egy szint a topicban. Most ezt a szintet nevezzük 3.2 mp-nek. Viccet félretéve, azért tettem szóvá, mert kiváncsi vagyok a gépedre, csak ebből vajmi keveset lehet kivenni.
Egyébként azért lett ilyen a kép ami, mert kevés volt a fény. Próbáld meg délben, mikor a legtöbb a fény, felhúzott redőnnyel, hidd el sokat fog segíteni.
-
beteg
őstag
hali!
akit érint: bejegyezték a domaint. ezentúl elérhető az oldal a pc-style.hu -n kersztűl is!
vagyis azt az oldalt, ami végleges lesz, vagy ki kell tenni a saját könyvtárából a gyökérbe, vagy az admin panelen rá kell mutatni, be kell állítani, hogy hová mutasson a domain.
thxCsak futni kell!
-
syC
addikt
Na, már csak a kábelezés van hátra:
•
-
aero.
veterán
az oldal elérhető [link] ... külsőleg 99%-os állapotban, még a postokkal van mit babrálni, aztán jöhet, aminek jönnie kell
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
aero. néztem az oldalt és álllllat! asszem erre gondoltam!
még annyi, hogy majd a képek szélességét egységesíteni kell illetve el kéne dönteni, hogy az egyes emberkék konfig leírásai a lap tetején legyenek vagy az alján....mert most vegyes..összességében
-
aero.
veterán
válasz Hurkaleves #12741 üzenetére
köszi, a képek nem lesznek egységesek, nem is lehetnek, mivel más az álló és "oldalkép", szóval azért vannak középen, hogy esztétikusabb legyen. Konfig majd a tetején lesz, de ezért nem én vagyok a felelős, de megcsináljuk azt is.
-
toldy
őstag
Üdv
Egy hétig nem nézek be erre több 10 oldal megtelik, nem rossz.
Nézegettem a készülő weboldalt, minden elismerésem jól eltaláltátok
Halkan jegyzem meg elirtátok g4ga adatainál a vga hűtőt , jelenleg zalman zf000 van oda írvasyC: nagyon tetszik a gép, jol néz ki
kelzsoca : a tied is szép[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest