Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
Halihó!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha a procihütő csatiját, áthelyezem az alaplapon egy normál hütő csatira,akkor lehet valami baja a procinak?
A procihütő, egy hyper7-es, a proci megy egy q6600-os!
Köszike!
simi -
for3l
senior tag
oké, azokhoz kell power (bár nálam pl nem ment a gép, de tény, hogy f*szább, ha megy). de pl ennél a képnél, ami elég kellemes sztem egy kis vágás után, olyan érzésed van, mintha ketté vágná a képet a kábel. csak unatkoztam egy kicsit, de igy mindjárt más lenne. (valószinű a tápod nem igy néz ki )
különben grat! és BR4D, szépen megcsináltad!
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz #97544192 #13157 üzenetére
Gratulálok én is a gépedhez! Gyönyörű munka!!!!
Nagyon tetszik, ahogy megjelenik a 24 pines táp vezetékei!!!!
A Vga táp vezetékek is nagyon szépek, tetszik, hogy fehér, és fekete!!!!!
Meg az egész gép nagyon szép!!!!Lehet, buta és naiv kérdés, de Magyarországon, nincs olyan oldal, mint a Million Dollar PC? Itt Ph.-n kellene egyet csinálni, . Lehet naiv felvetés, és korábban már esett szó róla...
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
törölt tag
válasz TomiLi #13158 üzenetére
Ez jones965-nek ment, az nem az én gépem...
Ez az enyém.
De azért köszi DDDD"Lehet, buta és naiv kérdés, de Magyarországon, nincs olyan oldal, mint a Million Dollar PC? Itt Ph.-n kellene egyet csinálni, . Lehet naiv felvetés, és korábban már esett szó róla..."
Igen, már esett szó róla.
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz #97544192 #13159 üzenetére
Bocsánat! Ezt benéztem!!!! Duplán!!!!
Nah nem iszom ma már többet - reggel kezdtem
Most elsüllyedtem szégyenemben Figyelmetlen voltam és azt hittem, hogy a szép kis gépek képei egy képfeltöltő oldalon vannak... Csak most, hogy felhívtátok a figyelmem, jutottam el a kezdő lapjára!
Annak örülök, hogy van egy ilyen oldal És ilyen szép magyar gépekkel! Remélem egyszer az enyém is az oldalon lehet majd.....Bogyorisz
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Segítséget kérnék...FSP BS2, CM590, és egyszerűen rövidek a kábelek... amikor hátul vezetném a kábeleket, nincs hely, hogy rárakjam a hátsó oldallapot, tehát vastagok a kábelek. Arról nem is beszélve, hogy ha még a 24 pines is hátul van, nem ér el a csatiig...
4 pines...mindenkinek keresztül kasul meg a lapon ? nincs rá valami megoldás, hogy elrejtsem ?Pedig a ház elég nagy...
egyenlőre csak ennyi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MmDorian #13166 üzenetére
"amikor hátul vezetném a kábeleket, nincs hely, hogy rárakjam a hátsó oldallapot" - Tehát akkor nem elég nagy a ház...
A ház topikjában azt írják, hogy az FSP BS széria kábelei rövidek ehhez a házhoz. Kábeltoldó kapható a computermode.hu-nál (24 pines és 4 pines is).
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz MmDorian #13168 üzenetére
Értem, persze. A ház topikjában nézd meg a képeket, mert én kevés olyat láttam, aminél tényleg szépen el voltak rejtve a kábelek.
Nálam ilyen gond nincs, mert nem vezethető el a kábel az alaplap mögött, nincs neki kialakítva a járat. Terveztem, hogy vágok rá lyukat, de kiötlöttem egy másik megoldást, amihez nem kell vágni és talán még jól is fog mutatni.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz MmDorian #13170 üzenetére
Casetek CK-1018-2B (adatlapomon)
Pár hete így néz ki.Egy PVC cső lesz segítségemre, ha minden jól alakul... Ebben futnának majd a kábelek és ebből ágaznának szét, de csak a megfelelő helyen.
Harrrr!!!!
-
törölt tag
Nincs ebben semmi fantázia, a táp jobban szellőzik, ha alul van, és nem felül, ugyanis ha alul van, akkor a földről szív normális levegőt (kivéve ha padlófűtés van, lolzor) de ha felül, akkor a proci bordáról/fetekről szépen szívja a meleget.
De ez már sokszor tisztázva lett, de mivel különlegesnek tartottad (bár, ha már felsős ház, akkor tényleg jobb), hogy felsőtápegységes, és el lehet rejteni a kábeleket, ezért említettem meg... -
r-chee
őstag
Egy igényes modding >> [link].
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Szeretném orvosolni a gépemben lévő nagy zsúfoltságot,mivel több levegő kéne a procinak és a videókarinak.A keretem nagyon szűk(5000ft).A ház egy Gigabyte GZ-M1.
Rakok fel képet is ha tudtok valami ötlettel szolgálni,hogy jobban átláthassátok,mert nekem nem sok sütnivalóm van ilyen téren.Nagyon kösz!
Üdv, Balázs
-
törölt tag
5000 Ft-ból elég sok gyorskötegelőt lehet venni.
Komolyra fordítva a szót, flexel vágsz kb. 3 db. lyukat, vagy többet az alaplapi tálcára, és már el is lehet rejteni a kábeleket.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz gooool #13180 üzenetére
en szigeteloszalaggal korbetekernem a tapkabeleket (igenytelennek is mondhato ...de mivel ugysincs atlacco oldallapod...... legaramnak jottesz ha csunya is )
es vehetsz egy ezresert olyan henger alaku ide kabelt is a szalagos helyett.Persze ez mind lenyegtelen ha a hazad elejen nincsen venti ,mert akkor nem fogja le semmi a levegto mozgasat. leven nincs is szello
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13184 üzenetére
Ez elég jól hangzik.Ezt el tom adni valamennyiért(szerintem 5K-ért biztos),akkor 10K-ért mit ajánlasz?Tom ez nem az a topic,de ha már itt vagyok.
Üdv, Balázs
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz gooool #13185 üzenetére
Ajánlani nem szívesen, de tudok. Ilyen esetben bontókba kell elnézni, hátha van 1-2 jobb fogás. Én 2.5-ért vettem Chieftec Dragont. Mondjuk nekem nem okoz lelki furdalást, ha nyesni kell a házat...
sz: Mondanám, hogy utald el a 15k-t, én meg egy hónap alatt kerítek egy faxa házat és csinálok bele faxa hűtést, de most épp 4 gépet építek az Okt. 24-ei kiállításra.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gooool
őstag
válasz TESCO-Zsömle #13189 üzenetére
Nagyon kösz a felajánlást,ha meglesz rá a keret és nem lesz más megoldás,akkor fel foglak keresni.
Amúgy brutál a géped hűtése.Üdv, Balázs
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #97544192 #13191 üzenetére
Ööööö... A képen látható gép az enyém. (régebbi állapot) A ház és a táp még most is megvan, de elegem lett az mATX lapok hiányosságaiból.
(A sors fintora, hogy pár hónappal az ATX-re váltás után kijöttek a G45-ös Asus-ok, amik mellőzték az összes hibát, amik miatt váltottam...)[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mec
aktív tag
na örvendetes, hogy megalakult az oldal most kaptam Zsömitől az infót. Holnap fotózok én is, Noctua házamról még nincs is végleges képsorozat
mecsystem.uw.hu
-
marcias
őstag
Talán jó helyen járok: már "szétnéztem" a netet, de mégsem vagyok meglepődve, hogy nem találok olyan házat, ami nekem kéne. Tulajdonképpen egy mini ITX tower ház kellene, minimum 3 belső 3,5"-ös meghajtóhellyel, és nem kell bene 5,25"-ös, mert egy home servernek lesz. Elképzeléseimhez legközelebb ez áll, de biztos vagyok benne, hogyha meg lehetne spórolni az 5,25"-ös helyet, akkor még keskenyebb ház lehetne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest