Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teaway
üzenetére
Jól gondolom, hogy az az elkó a bemeneten? Az 35V, szerintem nem lett baja.
@tillatrilla : Bármi, ami sötétít. Nekem is van ilyn saját kókányórám, amin nincs sötétítőüveg, csak az ugye kicsi - de napfényen nem látni a kijelzést (mondjuk sötét helyen van).
A másikon, amin van sötétítő a LED kijelző előtt, simán. -
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
Tamy, Teaway: Köszönöm. Riasztóvezetékben van esetleg árnyékolás? Mert a "shield" a csatlakozón elméletileg a földelés lenne és az eredeti kábelen az egy árnyékolás. Bár magában a készülékben közös ponton van azt hiszem a gnd-vel, de erre nem emlékszem pontosan.
Update: Bárhol keresem csak 100m-ben adják...
-
mezis
félisten
válasz
Teaway
üzenetére
Most csak hirtelen a gyári, 25V/600mA-es töltő helyett próbáltam másik tápegységről tölteni.
Most, hogy már vége a töltésnek, a 6db Li akku 24,5V.
A DC/DC adapter sehol sem melegszik, egyenletesen 1 - 2C-fokkal van a környezet fölött.
Input fesz. nem ugrál, Output fesz sem. "Minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve!"
Kísérletek folytatása jövőre, idén már nem akarom a porszívójával meríteni az akku csomagot és az újabb töltéshez talán összehozok egy 50Hz-es, 25V-os (DC) tápegységet. -
mezis
félisten
válasz
Teaway
üzenetére
Igen, tudom hogy a határon vagyok, az Input-nál mindenképp.
A 6db Li akku töltő áramköre "rángatja" az tápfeszültséget. Impulzusokkal tölt, két 3-as csoportot. NTDM6P02 vagy valami hasonló ami a töltést végzi. A -betáphoz képest
S, G: 16 - 25V, D: 0 - 6V, de ahogy halad a töltés, az ugrálás egyre kisebb.Eredeti gondom az, hogy az egyik 3-as csoportot tölti csak, a másik 3-asat meg csak felibe - harmadára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold