Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
15-20 éve slave vaku kioldóhoz használtuk többen a fő vaku villanásérzékelőjének; pár filléres alkatrésszel kiegészítve, így jóval érzékenyebb volt mint a készen kapható kioldós talpak; de ma már nem nagyon lenne értelme ilyesminek.
-
Reggie0
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Az atlatszo bura alatt keresztben hozzarogzitesz egy fejsze nyelet, akkor esetleg hasznalhatod jegcsakanynak.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
asszonynak akartam egyet javítani, de minden többe kerül, mint egy új kínai bármi. szal hacsak nem vmi extrém különleges cucc, akkor a rosszak e hulladékba, kész. ami akku cserével menthető, azt mentsd esetleg.
-
laed
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Nem sok mindent. Értelmes dolgot nem, szerintem.
Ennél még 1 nagyobb méretű is csak elhanyagolható hasznot tud termelni. Gondolok itt a napelemes USB-s (mobil)töltőkre.
Esetleg valami barkácsolt akkus elemlámpához jó lehet, bár ez is elég erőltetett. Pl. hogy fog a cucc ezután kinézni??
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold