- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
nekunk volt egy hasonlo merlegunk az is furakat mutaott, szetszedtem es el volt repedve a hitvany ontveny ami belul a kerete es a miatt hajlott belul a cucc.
most van egy omron uveglapos, az jo de az meg eszi az elemeket, pedig szimpla merleg nem okos vagy ilyesmi. ezt megoldottam ugy hogy tettem alulra egy kapcsolot, hasznalat elott be kell kapcsolni aztan ki. igy evekig birja.
ez az omron is olyan, hogy leteszed kalibralja magat, onnantol mutat jot. de az a fura szokasa megvan hogy ha raallsz akkor eltart egy darabig mig megmer, le fol jarnak a szamok, nyilvan atlagol.
ezutan ha leszallsz rola meg vissza akkor azonnal kicsapja az eredmenyt mar nem meregeti ujra. valahogy megjegyzi mennyi volt rajta elotte es utana ezen mar nem akar valtoztatni addig mig ki nem kapcsol magatol (vagy en ki nem kapcsolom). eleg idegesito feature. -
-
Dr. Szilikát
őstag
Ez valami selejtes olcsó kategória lehet, eleve irritáló, hogy mindig egyszer rá kell lépni, utána beáll egy értékre, ezután újra kell indítani, azaz lelépni, ismét rálépni. De rafinált módon, ilyenkor mindig más értékre áll be. Hiába pakoljuk mértani sík felületre, bárhová. Miután az is látszik, hogy 4 lábon, 4 szenzorral mér, igyekszünk segíteni, hogy jó legyen.
Holott az ember azt várná, ahogy állunk rajta és mozgolódunk, akkor is folyamatosan korrigál, illetve mintavételez, mér. Mint a konyhai mérleg. Nyilván lehetne venni valami drágábbat, jobbat, de feladja az ember, ha úgyis van otthon egy öreg mechanikus mérleg, jó az.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged